Şimdi Ara

İçerde maç 4-0 ken ölümüne oynuyorsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dışarda ruh gibi oynuyorsun... Ne ayaksınız anlayamadım. Nedir bunun sebebi bunlar deplasmana mala vurmayamı gidiyor ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yav he he karşında akhisar yok futbol rakiple oynanır

• quote:

Orijinalden alıntı: 2622110012

yav he he karşında akhisar yok futbol rakiple oynanır

Hangi takımı yendik deplasmanda ????

• 2001 dede ayni sorun vardi o sene gerci fb baya saibeli mac almisti ama deplasmanda sorun oluyordu tamamen konsantre ve ciddiyet eksikligi

• Demek ki futbolcular manciniyi istemiyor, içerde taraftara oyna deplasman da yat başka açıklaması yok

• tipik mancini takımı cityde evinde 6 atar gürlerdi deplasmanda yokları oynardı bla bla bla
  • Bunlara en büyük tepki arenada maça gitmemek olur. Arenada aslan kesil, deplasmanda yokları oyna. Keşke böyle bir şey yapılsa. Gitmese kimse de asıl deplasmanı görsünler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott Pilgrim

Bunlara en büyük tepki arenada maça gitmemek olur. Arenada aslan kesil, deplasmanda yokları oyna. Keşke böyle bir şey yapılsa. Gitmese kimse de asıl deplasmanı görsünler

Haftaya gollere sevinmeme kararı aldım kafadan 6-7 atarız ama

• Konu başlığı olai bitiriyor

• Mancini çok uyanık. Adam niye risk alsın ki ? İkinci olursak şampiyonlar ligine direk gidiyoruz. Millet fazla yüklenemeyecek. Bahanesi de hazır. Fatih Terim'in takımını aldım dicek, sezon ortasında geldim dicek.
    Sanki sezon başında bu oyuncular kamp yapmadı, yattılar. Sanki kendi aldırdırdığın oyuncuları çok oynatıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.