Şimdi Ara

İçeri gir dök içini (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Matrax dinle geçer.
  • BAŞLIK SAKAT
  • East te oynuyorum eloyuda 1000 den 1310 a çıkardım
  • Daha 20 lv'im şu oyunda ve normal oyunlarda bile sinirleniyorum şimdi rp için 10 lv hesap kasıyorum botlar ile kasıyorum xp boost iyi exp veriyor botlar saçma sapan hareketler yapıyor deliriyorum demek ki ranked girsem 30 olup hastaneye yatırırlar beni. 30 lv olursam ki oluyorum yavaş yavaş ( keşke exp falan düşse ) asla ranked girmicem hediye demişsiniz ne tür hediye veriyorlar_?
  • başlık sakat
  • polonyalı ve ruslardan dolayı weste geçtim geç olmadan değiştir serverini bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: crooked

eastte oynuyorsan ranked girmiycen, benim gibi :)

+1
  • bir sene önce daha öncede yazmıştım kendimi çok pro zannedip hep feeder lara laf atardım afk adamlar için bişey diyemem ilk 10 rank maçımın 4 ünde geldi 3 kere 800 e düştüm 1000 e çıkardım şu an heves ettim 13 maçta 1 mağlubiyetim var dianayla 6 da 6 gidiyorum jungler ,jungler olarak oyunu nasıl kurtardığıma gelirsek
    çok seri adamın jungle ı da temizliyorum risk alıp
    suporttan çok ben vardlıyorum sağı solu gank yollarını
    gank atarken adamın kaçamayacağı barizse kill i lanedeki adama bırakıyorum ki en önemlisi bu bence kill alan adam beceriksizde olsa lanede level olarak ta item olarak ta öne geçip çok kolay domine ediyo olay tamamen map awarness ta bitiyo bide adama göre build çıkçan karşıda iyi oynayan vayne var mesela daha doğru düzgün ap veren item çıkamadan thornmail çıktım takımda benden başka da bunu yapan yoktu
    jungler dene çok iyim diyosan ama dostum üstüne alınma ben dahil tanıdğım bütün türkler proyum diyipte yenilince sinirden köpüren tipler ben bu huyumu son bi haftadır bıraktım 2 gündür sadece rank atıyorum keşke bazı şeylerin farkına erken varsaymışım

• İçimi dökersem kokudan durulmaz burda.
  • Yapacağın tek şey var . Eğlence için oyna . Onun dışında elo ve w/l oranı düzeltmek tamamen şans .
  • Westteyim bugun 10 oyun attim anivia ile, hepsinde koridorumu ezdim 10/10 yenildim, oyle mallar varki, 10 kere gang yiyip hala ward almayanlar, mid gecicem diye tutturup midde feedleyenler, nedensiz yere karsi takimin carrysine atar yapip feedleyen supportlar.

Henuz ranked oynamadim, ama eminim takimim olmadigi icin ayni duzen devam edecek.

Eklemek istiyorum, HoN takim dengeleme konusunda bu oyundan 100000 kat iyidir, hic olmazsa 30 levelde 130 win anca alabilmis adami kimle eslestirecegini bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doufeelachill

anlamadığım niye herkes pro gibi davranıp başkalarına suç atıyor? sizin hiç mi hatanız yok dört dörtlük mü oyun oynuyorsunuz? ben solo q girdiğimde zevkine oynarım yani normalde bi ranked team maçında oynadığım maçımı oynamam sonuçta solo q for the fun. yani bu kadar takmayın kafanıza herkes sizin gibi ciddi oynamak zorunda değil elonuz düşükse de jungle oynayın bol bol ward alın, oracle alın takıma yardımcı olun elonuz yükselir.

PRO DETECTED
  • Her oyun böyle bıktım artık
     İçeri gir dök içini
  • İlk ranked maçımı yaptım az önce. Ve hayatımda ilk kez jungle oynadım, shen aldım jungle buildine falan baktım, neyse girdim oyuna. Karşı takımda jungler yoktu 2-1-2 oynuyorlardı onu geçtim support falan da yoktu, vayne middeydi. İnan bana oyun boyunca top lane hariç hiç bir yere gank atamadım. Topta olaf vardı taunt atıp onu kastırdım baya, ama gel gör ki midde otlara geliyorum, ziggs mal gibi bakıyor, pingliyorum adamı hala kule altından çıkmıyor. Gittim daldım. ziggs hala kule altında mal gibi izliyor delirdim resmen bu 5-6 kere böyle devam etti. Bota gidiyorum otlara giriyorum support yardım etmeye çalışıyor bizim carry uyuyor geride. Delirmemek elde değil. Oyun boyunca mahvettiler beni yani tüm takımı. Bir tek Olaf çok kasmıştı baya indirdi ama yetmedi 1v5 gibi oldu. Sonra oyundan düştüm zaten ben 10 lvl ken Vayne 15 lvldi Ziggs e 3 atıyodu sadece melee attackla. sonuç 1/8 oyun sonunda olaf hariç hepsi küfür ettiler bana. Hiçbir şey demeden çıktım. Haklılardı ama ne yapayım ki adamlara öğretemezsin jungler gankı tek başına yapmaz yardım etmen gerekir diye. Resmen delirdim burda oynarken. Şimdi anca sakinleştim. Okuyanlara teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: geyeray

BAŞLIK SAKAT

İçeri gir dök içini
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

East ise normaldirciler gelir birazdan.Yerimizi alalım.

translate error 404
  • quote:

Orijinalden alıntı: Better Nerf Irelia

İlk ranked maçımı yaptım az önce. Ve hayatımda ilk kez jungle oynadım, shen aldım jungle buildine falan baktım, neyse girdim oyuna. Karşı takımda jungler yoktu 2-1-2 oynuyorlardı onu geçtim support falan da yoktu, vayne middeydi. İnan bana oyun boyunca top lane hariç hiç bir yere gank atamadım. Topta olaf vardı taunt atıp onu kastırdım baya, ama gel gör ki midde otlara geliyorum, ziggs mal gibi bakıyor, pingliyorum adamı hala kule altından çıkmıyor. Gittim daldım. ziggs hala kule altında mal gibi izliyor delirdim resmen bu 5-6 kere böyle devam etti. Bota gidiyorum otlara giriyorum support yardım etmeye çalışıyor bizim carry uyuyor geride. Delirmemek elde değil. Oyun boyunca mahvettiler beni yani tüm takımı. Bir tek Olaf çok kasmıştı baya indirdi ama yetmedi 1v5 gibi oldu. Sonra oyundan düştüm zaten ben 10 lvl ken Vayne 15 lvldi Ziggs e 3 atıyodu sadece melee attackla. sonuç 1/8 oyun sonunda olaf hariç hepsi küfür ettiler bana. Hiçbir şey demeden çıktım. Haklılardı ama ne yapayım ki adamlara öğretemezsin jungler gankı tek başına yapmaz yardım etmen gerekir diye. Resmen delirdim burda oynarken. Şimdi anca sakinleştim. Okuyanlara teşekkür ederim.

yemin ederim ibret alın hayatında ilk kez jungle oynamış abicim hep mi takım mal bi tane mi düzgün takım gelmez bir sene sonrada aynen bu şekilde düşünürsen elon 900 olur max

• Bazılarınız kafayı oyunla bozmuş, Türkçe'yi unutmuş. Yazdıklarından hiçbir şey anlaşılmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.