Şimdi Ara

İçeri gir dök içini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık bıktım ya yeter ağlicam yakında ya bu nedir her oyuna girdiğimde ama her defasında en az 1 feed leyen yada afk olmak zorundamı elo 1 k dan kurtulmaıyo 1090-1010 arasında gidip geliyo sinirden elimi masaya flan vuruyorm bağırıyorum çağırıyorum East de oynuyorum isteyen varsa oyun atalım ranked yada team olarak artıık napcamı bilemiyorum

• East ise normaldirciler gelir birazdan.Yerimizi alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

East ise normaldirciler gelir birazdan.Yerimizi alalım.
    belki sonra ağlarım
  • quote:

Keşke düzgün cümle kurabilseydinde bende ona göre cevap yazsaydım.Yazdığını oku bare
  • 1260 dan1210 a düştüm
    Neyseki pbe
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRenovatio

quote:

Keşke düzgün cümle kurabilseydinde bende ona göre cevap yazsaydım.Yazdığını oku bare

"East ise normaldir" diyenler gelir birazdan demiş cümle düzgün bence.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    East ise normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saqô

quote:

quote:

Şimdi anladım k.b baya sinirliydimde şimdi sakin kafayla bakınca düzgünmüş :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saqô

quote:

quote:

Şimdi anladım k.b baya sinirliydimde şimdi sakin kafayla bakınca düzgünmüş :)

Alıntıları Göster
    eastte oynuyorsan ranked girmiycen, benim gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: crooked

girmicende hediye alamican hiç bi sıralaman olamicak normal oyunda bi yere kadar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crooked

girmicende hediye alamican hiç bi sıralaman olamicak normal oyunda bi yere kadar

Alıntıları Göster
    Bize de polonyalı gibi davranmaya başladılar düşünebiliyo musun

• quote:

Orijinalden alıntı: Turk7

Bize de polonyalı gibi davranmaya başladılar düşünebiliyo musun

Alıntıları Göster
    Ne zaman 1400 1450 ye çıksam sonraki oyunlarda hep bi feeder veya leaver çıkıyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishPro

Ne zaman 1400 1450 ye çıksam sonraki oyunlarda hep bi feeder veya leaver çıkıyor :/

Alıntıları Göster
    anlamadığım niye herkes pro gibi davranıp başkalarına suç atıyor? sizin hiç mi hatanız yok dört dörtlük mü oyun oynuyorsunuz? ben solo q girdiğimde zevkine oynarım yani normalde bi ranked team maçında oynadığım maçımı oynamam sonuçta solo q for the fun. yani bu kadar takmayın kafanıza herkes sizin gibi ciddi oynamak zorunda değil elonuz düşükse de jungle oynayın bol bol ward alın, oracle alın takıma yardımcı olun elonuz yükselir.

• quote:

Orijinalden alıntı: doufeelachill

anlamadığım niye herkes pro gibi davranıp başkalarına suç atıyor? sizin hiç mi hatanız yok dört dörtlük mü oyun oynuyorsunuz? ben solo q girdiğimde zevkine oynarım yani normalde bi ranked team maçında oynadığım maçımı oynamam sonuçta solo q for the fun. yani bu kadar takmayın kafanıza herkes sizin gibi ciddi oynamak zorunda değil elonuz düşükse de jungle oynayın bol bol ward alın, oracle alın takıma yardımcı olun elonuz yükselir.

Alıntıları Göster
    Alıcağımız oyunu yine 2 feeder yüzünden verdik karthusçu arkadaş sende haklısın ama her oyun bi feeder oluyor sinirden elim ayağım titriyo ya

• quote:

Orijinalden alıntı: doufeelachill

Ya kardeşim ben yazımda ben proyum gibi bi cümle kullandımmı bi yerinden anlama lütfen ben normal oynuyorum feedlemiyorum yardımcı oluyorum ama her el 1 afk 1 feedleyen oluyo adam ranked da solo 0-5 gidiyosa sen gank e bile gitsen adam ikinizi kesiyo napcaz ? elo yükseliyomu öylede
  • quote:

Orijinalden alıntı: SylvanâsTR

Alıcağımız oyunu yine 2 feeder yüzünden verdik karthusçu arkadaş sende haklısın ama her oyun bi feeder oluyor sinirden elim ayağım titriyo ya

Sorma aynı olay banada oluyo sinirden ayağımı yere flan vuruyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: SylvanâsTR

1200-1500 elo arasında olur öyle. 2-3 haftada bir şans güler yüzüne çıkarsın ordan onun dışında yapabileceğin hiçbirşey yok. tamamen şans işi baktın başkaları feedliyor sende feedle haters gonna hate
  • Söle nickini oynayalm akali ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: connhytest

Söle nickini oynayalm akali ile

İmzada yazi
  • Ben sinirlerimi kaybettim bunlar yuzunden. Artik sinirlendigimde guluyorum falan istemsizce. Kafayi yedim yani. Lanetlenmis gibiyim sanki 1250 1300 arasindayim ne zamandir. Mac kazaniyorum ve obur mac kaybediyorum. Elo yerinden oynamiyor. Artik soyleyecek laf yok ne kadar iyi oynarsam oynayayim yok. Hic unutmuyorum sacimi basimi yirtmistim o mac. Gragasim 34/5 bitirdim kaybettik. Adamlara q ulti atip aliyodum ama yinede kaybettik. Yani bu senle degil takimla alakali cok cok cok iyi takim lazim elo yukseltmenin tek yolu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requast -- 12 Ağustos 2012; 23:03:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.