Şimdi Ara

Klima İçin Açılan Deliklerden Böcek Girer Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Başlıkta yazdığım gibi aslında sorum. Daha önce hiç klima kullanmadım. Bu yaz kullanmazsam sıcaktan bayılacağım gibi. Ancak klima için açılan deliklerden, boşluklardan içeriye böcek vs girer evi basar diye korkuyorum. Duvar deliklerini vs silikon ile kapatabiliriz belki ama sisteme çok da hakim değilim. Borulardan vs girip de klimanın hava verdiği yerden çıkmasın bunlar.

• köpükle kapat..

• OMREG O kullanıcısına yanıt

Bu dışarıya sarkıtılan borulardan girip klimanın içinden çıkmasınlar daha sonra korkum o valla off :(

• schweppes2013 S kullanıcısına yanıt

Bu şekilde böcek girebileceğini hiç sanmıyorum çünkü gazın geçtiği borular kapalı oluyor bildiğim kadarıyla. Bazı özel klimalar dışında içeriyle dışarısı arasında bir hava transferi olmuyor yani, soğutucu gaz gidip geliyor. Drenaj hortumundan girebilir belki ama eski evim zemin kattaydı, hemen yanında bahçe vardı ve klima olan odaya hiç böcek girdiğini görmedim. Bir zararı olur mu bilmiyorum ama drenaj hortumunun ucuna böcek ilacı sıkabilirsiniz. Ben tellerin arasındaki açıklıklardan girmesin diye belli aralıklarla tellere sıkıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 14 Haziran 2024; 23:42:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.