Banyo Gideri Kapatma
Selamlar. Banyo giderini böcek gelmeyecek şekilde nasıl kapatabilirim? Temelli kapatmak değil de kullanmıyorken kapatmaktan bahsediyorum. Birçok ürün denedim hiçbiri tam oturmuyor sıfıra sıfır kapanmıyor gider. Fikir verebilecek olan varsa çok sevinirim.
Erkek arkadaşıma hangi işlemciyi almalıyım
Selamlar. Erkek arkadaşımda Amd Ryzen 5 1500x diye bir işlemci vardı. Bunun bi üstü 3600x imiş sanırım. Ben bu 3600x olandan alırsam şuan mevcut kasaya uyumlu olur mu acaba, yoksa başka değiştirmem gereken şeyler var mı? Pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Klima İçin Açılan Deliklerden Böcek Girer Mi
Selamlar. Başlıkta yazdığım gibi aslında sorum. Daha önce hiç klima kullanmadım. Bu yaz kullanmazsam sıcaktan bayılacağım gibi. Ancak klima için açılan deliklerden, boşluklardan içeriye böcek vs girer evi basar diye korkuyorum. Duvar deliklerini vs silikon ile kapatabiliriz belki ama sisteme çok da hakim değilim. Borulardan vs girip de klimanın hava verdiği yerden çıkmasın bunlar.
Otomatik Çeviri Kayboldu
Selamlar. Iphone telefonumdan başka bir iphone modeline geçiş yaptım. Ve şuanda Facebookta başka bir dilde yazılan gönderinin yanında "Çevirisine bak" butonu yok. Nasıl geri getirebilirim bilen yardımcı olabilir mi?
İyi günler. Çipli Kimlik kartını yenileyince eskisinin geçerliliği ne kadar oluyor? Kimlik bilgilerimizi kullanmak isteyen birisi eski kimlik bilgilerimi kullanarak bir işlem yapabilir mi?
Hayvanlara Bir Aşı Bağışlamak İster Misiniz
|
|
|
OBS Studio Canlı Yayın Ayarları??
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 163
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 24.548 (Bu ay: 402)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar