Şimdi Ara

Banyo Gideri Kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Banyo giderini böcek gelmeyecek şekilde nasıl kapatabilirim? Temelli kapatmak değil de kullanmıyorken kapatmaktan bahsediyorum. Birçok ürün denedim hiçbiri tam oturmuyor sıfıra sıfır kapanmıyor gider. Fikir verebilecek olan varsa çok sevinirim.

Banyo Gideri Kapatma

Banyo Gideri Kapatma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Metal kapağı ters çevir ve deliklerini kapat yapıştırıcı ve plastik kullanarak yaptım koku gitti böcek içinde işe yarar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metal ızgarayı koy ve sonra koli bantı ile kapat eski evde öyleydi leş gibi gider kokuyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denemedim bilmiyorum ama eğer doğru ölçü alabiliyorsanız 3d printeri olanlardan istediğiniz girintilerde , yuva boşaltmalarında, ebatta kullanım kolaylıklara sahip tak çıkar mantığıyla istenen alana parça oluşturabilinir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action11 -- 11 Eylül 2024; 7:51:24 >
  • Niye yazıcıyla uğraşıyorsunuz en basiti koli bantını al üstünü kapat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AlBals4545 A kullanıcısına yanıt
    hocam koli bandıyla su gideri mi kapatılır ? su onu zamanla deforme eder.

@schweppes2013 uygun kapak bulamadım derken, oraya oturan kapak mı bulamadın ? kalın bir tornavida ile çekiçle arkasına vurarak sağını solunu kırarak yer açabilirsin, sonra şu tarz açılır kapanır modelli giderlerden alıp takabilirsin.

www.yapimanya.com
    Sukar Koku Önleyici Çelik Kapaklı Yer Süzgeci Ø50
    https://www.yapimanya.com/urun/sukar-koku-onleyici-yer-sifonu-o50

https://www.hepsiburada.com/mesa-teknik-50-drainer-bas-ac-kapa-yandan-cikisli-banyo-yer-suzgeci-11-x-11-cm-pm-HB00000PM83Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 25 Kasım 2024; 17:22:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mutfak ve Banyo Tadilatı
    7 ay önce açıldı
    Banyo gideri, su kaçırması?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.