Şimdi Ara

İceri iceri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Knight oynayan arkadaslarim charim dun soyuldu ve 50gblik itemlerim hayal oldu ve oyunu kesin birakma karari aldim sizden istegim knighta cok benzer bi oyun onermeniz boyle pot lu lvl kasmali party kurmali + basmali istedigin an cz ardream gibi yere gitmeli, pazar kurmali varmi boyle guzel gelismis oyun onerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlla oyunu soyulunca bırakıcaksınız.Bence bir ticket at bişi olmaz ama sen yinede şansını dene.
    Oyun dersen pazar kurmalı falan değil'de level kasmalı wow,gw2 öneririm.Onlar'da ko gibi kolay oynanan oyunlar değil ama öğrenince bırakamassın.
  • Ticket attim cevap gelmedi ama pazar kurulan +basilan exp kasilan oyunlari cok seviyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aion online diyordu biri. araştır derim
  • 1 kere knightın tadını alan birisi asla diğer oyunlardan o tadı alamaz. 2000 yılında başladım ben knighta ve 8-10 yıl bazı dönemlerde bırakarak oynadım. Knight haricinde abartmıyorum 30 tane online oyun denemişimdir. Ücretli ücretsiz karışık. Hiç biri yerini tutmadı, halada arıyorum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

1 kere knightın tadını alan birisi asla diğer oyunlardan o tadı alamaz. 2000 yılında başladım ben knighta ve 8-10 yıl bazı dönemlerde bırakarak oynadım. Knight haricinde abartmıyorum 30 tane online oyun denemişimdir. Ücretli ücretsiz karışık. Hiç biri yerini tutmadı, halada arıyorum yok.

Bence yerini tutucak oyunlar var.Mesela ben 2.5 sene önce bıraktım ve wow başladım gayet yerini tuttu,diyorum ki keşke knight'a para ve zaman harcamasaydım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apartmanin altindan cikan su
    21 yıl önce açıldı
    Gencler bacagim kirildi :((
    13 yıl önce açıldı
    Paspas alti islaklik yardim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.