Şimdi Ara

İçeri ses almayan- Otomatik - DizelAraç Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aha bunu yazın bir galeride incelemiştim hakikaten unuttuğum bir araç. Piyasası pek yok galiba TR'de Porsche tarzı koltukları filan acayip bir arabaydı, yalıtımı filan nasıl acaba bunun.

@otomobil alemi

Hocam yeti evet tipsiz ama onu da araştıracağım, tip önemli elbette ama napalım bütçemize göre en iyisi neyse o olsun, Volvo için fikriniz var mı? Bir de Golf 7 dizel miydi? Gerçekten tatlı arabalar da wv de biraz da bu DSG den korkuyorum, yenileri de yani garantili arabalar da en azından iyi paralar pek gücümüz yetecek gibi değil.
  • Golf 7 dizel evet dizel+dsg golf 7 bulabilirsiniz 70 bin civarlarında .Dsgden korkmanız doğal garanti olsa bile pek işe yaramıyor kendimden biliyorum zarar ettim çünkü.
    Tip benim içinde çok önemli araç alırken ilk sıralarımda olur bence tip arabanın kalitesini yansıtır.Baktığım zaman bir daha bakasım gelir ve kendimi mutlu ederim yani güzel olması lazım.Tabi bazıları için önemsiz olabilir değişir yani
    Volvo için şunu diyebilirim kaliteli arabalar üretir.Arkadaşın attığı s60 dizel otomatik.Cebinize uygundur az yakıcaktır.
    Yalıtımı iyidir araba zaten D sınıfı.Konforu bulabilirsiniz s60ta o da güzel bir seçenek
  • dizel otomatik alacaksan bencede beğendiğin araçları biraz araştır hocam dsg bi dert şimdi birde emisyon olayı var...

bence çözümü başka türlü ara.. araca izolasyon yaptırırsın 3-4 bin tl ye alt çamurluk içi motor kaput ve motor ve araç içi birleşim yerlerini ses yalıtımı yapan işin uzmanı yerler var google dan araştırabilirsin.. örnek ben 2011 de sıfır civic aldım özellikle rampalarda duyduğum motor sesi beni sinir ediyordu altına o zaman serviste ordu ateş honda da 1100tl ye yalıtım yaptırmıştım tam kesmesede özellikle lastik ve yol sesini kesmişti..

70 k ya dizel otomatik c4 picasso 3008 5008 captur bakabilrsin yerden yüksek.. vergi sorun değil dersen 2.0cc c5 alır hidra süspansiyonun tadını çıkartırsın isteğe göre de bi tuşla aracı alçaltıp kükseltirsin..
  • Volvo nun piyasası var şuan gayet alınıp satılıyor... Ben kullandım uzun yolda Dacia dan sonra size gerçekten çok iyi gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw araclarinin motor izalasyonlari iyidir
    Golf ses bakimindan cok iyi arac 2 sene kullandim

• hiickimse kullanıcısına yanıt
    renault latitude lere bir bakin, babanizada yakisir
    @hiickimse @hiickimse

• 508 alin dizel otomatik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda her ne kadar Vw modelleri yerden yere vurulsa da ki buna bende zaman zaman katılıyorum gerçekten izolasyonları oldukça başarılıdır. Vw Golf izolasyon konusunda oldukça iyi bir model lakin otomatik şanzıman deyince Vw hemen gözümden düşüyor. Bu yüzden size önerim Volvo S60 1.6D Powershift olacaktır.
  • Yeni 308 aradığınız araçtır

• Dizel ve sessizlik dediğiniz için aklıma Citroen DS4 geldi.Konforlu,sessiz,yakıt tüketimi e-hdi olduğu için az.Bence bir bakın.

Örnek:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-bimexcar-dan-ds4-hatasiz-bakimli....boyasiz....29.000-km-de-251501032/detay
  • 60 yaşında babaya D sınıfı yakışır. Hem uzun yolda yapıyormuş. Ayrıca en iyi otomatik şanzımanlar D sınıfında. Ben Mondeo öneririm. Selective gırtlak doludur.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otokoc-ankara-dan-servis-bakimli-75.000-km-de-263462613/detay
  • Herkes çok sağ olsun vallahi çok memnun oldum Zaman ayırıp ilgilenen herkese.
    Telefondan yazamıyorum akşam geniş herkese tek tek cevap vereyim ama hemen yazmak istediğim mondeo güzelmiş fakat 66k bence ford için çok gibi ya :)
    Aklıma en yatan Volvo. Citroen çok önerilmiş, ikinci eli sanki çok tutulmuyor memnun kalmazsak zarar etmeyelim onda diyorum fiyatlar da maşallah epeyce var.
    Audi a3-a4
    Mercedes a-c serisi (arkadan itişli diye Ankara kar buzunda sakat deniyor BMW ve merco için bir de parça çok pahalı gibi yorumlar okumuştum) aslında en favori mercedes c180 şöyle temiz 2007 filan olsa :)

Sonra bmw 3serisi, volvo, vites sorunu olmasa golf,jetta

Pejo hem tipi hem namı kötü diye önyargım çok o yüzden öneren arkadaşlar çok sağ olsun fakat yok ya :) pejo uzak dursun :)

Araştırmaya devam, çok sağ olun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.