Şimdi Ara

içeriğinde flash oyunların olduğu bir site nsl yapılır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben heves ettim ve bir flash oyun sitesi yapmak istiyorum
    çoluk çocuğa hitap edern
    ben daha yeni yeni html tasarımı öğrenmeye başladım
    böyle bir site yapabilmem için neleri öğrenmem gerekir
    bana bir bilir kişi yol gösterebilirse çok dua edeceğim
    şimdiden teşekkürler

• Valla basit aslında,flash oyuları bulman gerekiyor önce,bunun için flash oyun olan sitelere girsitene koyacağın oyunların hepsini sırasıyle aç ki yüklensin.Sonra kapat sayfayı tekrar explorerı aç,araçlar menüsünden internet seçenkeleri/ayarlar/dosyaları görüntüle sonra sayfanın enaltında açtığın flash oyunları göreceksin onları kopyala masaüstüne,
    Sonra aç frontpage ekle/web bileşeni/gelişmiş denetim/eklenti ye tıklayarak flashı sayfanın içerisine alabilirsin.

İstersen oyunların küçük fotoğraflarını alıp bir sayfada sırasıyle yerleştirip,resimlere flashı koyduğun sayfanın linkini verip yapabilirsin,istersen menüler halinde flashı koyduğun sayfaya link verirsin.

Kolay gelsin.
  • Kardeş sen diğerlerini boş wer beni dinle .

Flash oyun eklemek için sitene flash ekelemen lazım adı üstünde flash örnek ben sana bi kod vereyim

<iframe frameborder=0 height=500 marginheight=0 marginwidth=0 scrolling=no src="http://www.oyundenizi.org/games/minikhayvanlar.swf" width=500 name="gununresmi"> </iframe>

Yukarıdaki kodları sitene eklediğinde flash eklemiş olcan ama gel görkü ben bu oyunla ve bu ebatla kısıtlımı kalcam diyecen haklısın http:// ile başlayan yerden swf ile başlayan yeri sil oraya eklicen flashın adresini koy. daha sonra ebatlara gelince 500 yazan yerin biri enine biri boyuna ebatlar ordan değişiyio.

Belliki sen flash konusunda yenisin flashları nerden bulacam diyecen google da ?intitle:index.of? swf oyun şeklinde arat oyunlar çıkar yada oyun yazan yeri sil games yaz felan sonra bide başka sitede flası sitene eklemek istiyosun SWF Cache Viewer program indir. ordan bulursun

umarım yardımcı olabildim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.