Şimdi Ara

İçerken dinlenicek yabancı şarkılar? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
14.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sie liegt in meinen armen ----> Çetin Çetinkaya
  • İçerken hafif müzikler tercih etmek daha doğru olur kanımca...
  • ANATHEMA butun şarkıları
  • Benim efkarlanıp dinleyeceğim bir şarkım yok ama Türkçe olarak açarım Müslüm Abi'den bi şarkıyı.
  • Merhaba arkadaşlar. MSG nin Nightmare şarkısının videosunu nerden bulabilirim acaba bana bu konuda yardım edebilecek biri varmı ? Şimdiden teşekürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: gringoow

Merhaba arkadaşlar. MSG nin Nightmare şarkısının videosunu nerden bulabilirim acaba bana bu konuda yardım edebilecek biri varmı ? Şimdiden teşekürler

Ne desem bilmiyorum ki şimdi. Var desem hemen istersin. Önce bir sorgudan geçmen gerekiyor. Bakalım cidden rocker mısın.

1. Cold Play'in en sevdiğin albümü nedir. (Dinlemiyorsan dinlemiyorum de)
    2. Nirvana 'nın ilk çıkış parçası nedir. (Dinlemiyorsan dinlemiyorum de)
    3. MSG'nin Nightmare şarkısını kim söyler (solisti)
    4. MSG'nin gitaristinin küçük kardeşi kimdir.
    5. Deep Purple grubunun tüm albümlerinde çalan kimdir, ne çalar başka hangi grupta çalmıştır.

Bunları bilirsen bende videosu var.

• İçerken dinlesi parçalar :

Whitesnake - Straker In Tokyo. Özellikle Soldier of Fortune'u tek gitarla dinlenecek tek kayıt. Bende videosuda var ama Coverdale'e baktıkça içim parçalanıyor. Bir insan bu kadr mı çöker yaw. Hala orjinal ilk baskı albümün kapağında bu kauırtlar esnasında *** şumarka sigara içildi diyor. Bi de CD'de yok videoda gösteriyor bazı şarkıları yarıom bırakıyor. Bazen sözleri unutuyor bazende sesi yetmiyor. Ama Soldier of Fortune ve Sailing Ships ...

• him-gone with the sin
    anathema - forgotten hopes
  • kardeş madem içicen sanat müziği koy acı acı damar,damar dinlee...içerkende,huzur arakaende odambur dumbur kafa ağrıtan şarkılar dinlenmez..ben her tarz dinleyen bi insan olarak ve bı muzık ögretmenı olarak sana içerken sanat müziği ,halk müziği ruhuna rahatlık verecek derlenmek ıstıyosan dert verecek bişiler dınle.....dönülmez akşamın ufkundayız dınle,ne gelen var ne soran acı geçti günlerim dinle,gamzedeyim deva bulmam dınle,ben gamlı hazan sense bahar dinle....dinlede dinle ama o dambur dumbur rock parçalarıda dinlenmez ki içerken....
  • quote:

Orjinalden alıntı: gz

quote:

Orjinalden alıntı: gringoow

Merhaba arkadaşlar. MSG nin Nightmare şarkısının videosunu nerden bulabilirim acaba bana bu konuda yardım edebilecek biri varmı ? Şimdiden teşekürler

Ne desem bilmiyorum ki şimdi. Var desem hemen istersin. Önce bir sorgudan geçmen gerekiyor. Bakalım cidden rocker mısın.

1. Cold Play'in en sevdiğin albümü nedir. (Dinlemiyorsan dinlemiyorum de)
    2. Nirvana 'nın ilk çıkış parçası nedir. (Dinlemiyorsan dinlemiyorum de)
    3. MSG'nin Nightmare şarkısını kim söyler (solisti)
    4. MSG'nin gitaristinin küçük kardeşi kimdir.
    5. Deep Purple grubunun tüm albümlerinde çalan kimdir, ne çalar başka hangi grupta çalmıştır.

Bunları bilirsen bende videosu var.

M.S.G ile ilgili sorularını ben yanıtlıyım :) Nightmare şarkısını Robin Mcauley baba söyler en baba seslerdendir kendisi :)

Michael Schenker ( m.s.g ) gitaristi aynı zamanda grup onun zaten Michael schenker's Group oluyor açılımı kendisi virtioz sınıfına giren gitarcılardan olup kardeşi Rudolph Schenker meslekdaşı olup Scopripns grubunun değişmez üyesidir

• Kayahan - Sabahlar Uzak
    Kayahan - Acılanma
    Kayahan - Allahım Neydi Günahım
    Erkin Koray / Asrın - Aşk Defterim
    Yeni Türkü - Olmasa Mektubun
    Sezen Aksu - Tutsak
    Sezen Aksu - Bırak Beni
    Sezen Aksu - Eller Günahkar
    Sezen Aksu - Adı Bende Saklı
    Sezen Aksu - Sarı Odalar

---------------şimdilik bunlar aklıma gelio--------------
  • ERIC CLAPTON-HIS ALL SONGS
    PAUL WELLER- YOU DO SOMETHING TO ME
    U2-WITH OR WITHOUT YOU (KLASICAL)
    REAMON-SUPERGIRL
    GEORGE MICHAEL-ROXENNE
    DAMIEN RICE-THE BLOWER'S DAUGHTER
    PJ HARWEY...
    SADE-NO ORDINARY LOVE...
    SEAL-HEY JOE
    BRIGHTEST STAR
    GEORGE MICHAEL-CARELESS WHISPER
    ROLING STONES-ANYBODY SEEN MY BABY
    BULENT ORTACGIL-BUTUN SARKILARI AMA OZELLIKLE "CIGLIK CIGLIGA"

Daha çok war aslında da...... Ya tabi bunlar içerken dinlemek için diil sadece, her zaman her yerde dinlenir derim ben.
  • enteresan icerken yabanci sarki konu basligi icerken dinlenilen muzik kayahan nilufer vs..:))
  • queensryche - operation:mindcrime albumunun suite sister mary şarkısından sonrası gercekten efkarlandırır :) (ayrıca lady jane , someone else , bridge ve bazı promised lands şarkıları)
    dreamtheater - the spirit carries on ve bi kac tane daha var bole şarkıları ...
    cat stevens bazı şarkıları
    scorpions - still loving you
    reamonn - supergirl , sometimes
    kitaro - agreement (sırf o girişteki gitar sesi efkarlandırır :) )
    within temptation - o kadının sesi herzaman efkarlandırır aynı şekilde cranberries da ...
    the beatles - yesterday , across the universe
    red hot chilli peppers - callifornication ve otherside
    eagles - hotel callifornia
    bryan adams - everything i do
    rem - losing my religion
    3 doors down - here without you
    bonjovi nin bi kaç parçası var efkarlandırabilecek :)

bunları ekleyeyim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 21 Haziran 2007; 16:54:18 >

• iron maiden brave new world komple iyi gidiyo
  • Bon Jovi I'll Be There For You,Always,Bed Of Roses,
    Def Leppard Love Bites
    Gun's N Roses Don't Cry,November Rain
    Dido White Flag
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.