Ewt içerken hangi yabancı şarkıları dinlersiniz? Tavsiyelerinizi alıyım. Efkardan içiyoruz haa ona göre neşeli hoppidi hoppidi şarkılar olmasın.
İçerken dinlenicek YABANCI şarkı
quote:
Orjinalden alıntı: Tyrael
Ewt içerken hangi yabancı şarkıları dinlersiniz? Tavsiyelerinizi alıyım. Efkardan içiyoruz haa ona göre neşeli hoppidi hoppidi şarkılar olmasın.
o durumda yabancı şarkı bizi kesmez ya orhan ferdi falan lazım
R.E.M.'den
Man on the moon Great beyond Be mine Low near wild heaven en önemli iki parça daha e-bow the letter ve daysleeperDaha istersen sölersin.
Metallica Nothing Else Matters Bon Jovi blaze of glory
blaze of glory yeter zaten
içerken zıbıttıran şarkı olur bunlar sonra gider kendini falan asarsın mazallah
M.s.G.............Nightmare Avantasia.........Anywhere Def Leppard.......When Love And Hate Collide Savatage..........If I Go Away Gotthard..........Angel XYZ...............After The Rain Wasp..............Hold Onto My Heart Scorpions.........Send Me An Angel Dream Theater.....The Spirit Carries On Thunderstone......Land Of Innonce Manowar...........Master Of The Wind Hammerfall........Farewell Bruce Dickinson...Change Of Your Heart Joe Satriani......The Forgotten Part II ( enstrumantal ) Helloween.........In The Middle Of A heartbeat Whitesnake........Too Many Tears Saxon.............Minor Refuge Kingdom Come......What Love Can Be Def leppard.......From The İnside Steelheart........She's Gone
şimdilik bunları dinle bakalım nasıl bir etki yapacak
İçerken yabancı şarkı mı dinlenir be .. Cengiz babadan damardan takılacaksın ki... içmeye bile gerek kalmaz yani
Duvardaki Resim Cengiz Kurtoğlu
Duvardaki resminle avunur gönlüm Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin Ne çabuk unutuldu nerde o sözün Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin
Ne güzel de duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum seni ben bütün kuşlara Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin
Bu dünyada en mutlu beni sen ettin Mutluluk ikimizin diye beklettin Ağlamaklı bir günde beni terkettin Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin
tam efkarlık
D R i L L
şu sıralar bunun hastası oldum , bununla kalkıyor bununla yemek yiyorum ve bununla yatıyorum......
süfer bi parça
@rhapsody
Goo Goo Dolls - Ill Be Your Crying Shoulder
quote:
Orjinalden alıntı: Arkadaş
@rhapsody
/>
hayret bi konuda aynı fikirdeyiz..
Öyle valla... bunu bi yere kaydet .. hatıra diye saklarsın
quote:
Orjinalden alıntı: rhapsody hayret bi konuda aynı fikirdeyiz..
quote:
Orjinalden alıntı: VirtualFrog
içerken zıbıttıran şarkı olur bunlar sonra gider kendini falan asarsın mazallah
M.s.G.............Nightmare Avantasia.........Anywhere Def Leppard.......When Love And Hate Collide Savatage..........If I Go Away Gotthard..........Angel XYZ...............After The Rain Wasp..............Hold Onto My Heart Scorpions.........Send Me An Angel Dream Theater.....The Spirit Carries On Thunderstone......Land Of Innonce Manowar...........Master Of The Wind Hammerfall........Farewell Bruce Dickinson...Change Of Your Heart Joe Satriani......The Forgotten Part II ( enstrumantal ) Helloween.........In The Middle Of A heartbeat Whitesnake........Too Many Tears Saxon.............Minor Refuge Kingdom Come......What Love Can Be Def leppard.......From The İnside Steelheart........She's Gone
şimdilik bunları dinle bakalım nasıl bir etki yapacak
hacı yaptığın listeyi beğendim tebrik ederim
M.s.G.............Nightmare bu şarkı ile bünyeye alınan alkol tehlikeli sonuçlar doğurabilir
bruce dickinson - tears of the dragon
guns'n roses - estranged , november rain
joe satriani - mountain song , what break a heart
pearl jam - garden , black
deep purple - when a blind man cries ,
def leppard - all i want is everything
ozzy osborne - see you on the other side , you are no different
led zeppelin - all of my love
white snake - is this love
scorpions - always somewhere , living for tomorrow
portishead -dummy sour times dire straits - sultans of swing (mark knofler ı tek geçerim )
quote:
Öyle valla... bunu bi yere kaydet .. hatıra diye saklarsın
quote:
Orjinalden alıntı: rhapsody hayret bi konuda aynı fikirdeyiz..
Çok saolun indirmeye başlıyorum hemen . Ha şunu da ekliyim içmelik denince akla ilk olarak cengiz (o da beni açmaz) fln geldiği için direkt yabancı dedim. Zaten Türkçe dinlenicek çok az şarkı var bana göre.
quote:
İçerken yabancı şarkı mı dinlenir be .. Cengiz babadan damardan takılacaksın ki... içmeye bile gerek kalmaz yani
yok ya alıcaksın karşına şööle jimena'nın resmini bakıp bakıp çekçeksin de mi baba