Şimdi Ara

[SATILDI] içi açılmamış oyun oynanmamış red devil 6800xt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 içi açılmamış oyun oynanmamış red devil 6800xt

4.aya kadar garantisi var diye biliyorum ama sorun yasamama adina garantisi yok kabil edin

arkasindaki etiket sokulmemis hic acilmamistir

cok cok nadir oyun oynayan biriyim aylarca oynamadigim olur

cok cok az oyun oynandi piyasadaki en temiz karttir belkide

dis kutusu var ic kutusu kayip

dusuk kartla takas dusunebilirim 1660 super filan alacagim kartinda garantisi olursa iyi olur

evimde istediginiz testi yaparak alabilirsiniz

oyun ayarlarindada 1025mv undervoltlu kullandim oyunda 60 dereceleri hic gecmedi

fan ayarini oyun icim temp+5 gibi ayarliom yani 60 dereceyse fan %65 hizda calisio

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 11000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• harbi güzel kart yalan söylemiyorsan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • temiz fiyat, iyi satışlar. 6800xt tam f/p kart. bende de var, herhangi bi karta gecis yapamiyorum :D yukseltme farkina performans farki tutmuyor.

• ziroo kullanıcısına yanıt

7800xt ye yakin zaten performans olarak hala yuksek seviye kart

sogutma blogu çok kalın ben ilk kez bukadar büyük heatsink gördüm

takas isteyen biri var bakalim nakit alan olmazsa takasa gidicek

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    iyi satislar hocam. red devil iyi baya, bende de xfx merc var. canavar kartlar, bi nesil daha devam edicem gibi duruyor :D

• iyi günler, kolay gelsin.

bu kart için nasıl bir güç kaynağı gerekir acaba? minimum 650w yeterli olur mu?

örneğin, benim aşağıdaki kasanın içindeki güç kaynağı...

[SATILDI] içi açılmamış oyun oynanmamış red devil 6800xtwww.darkflash.com
    Phantom ATX PC Case
    https://www.darkflash.com/tw/product/show.php?num=94

• srkn kullanıcısına yanıt

bende corsair 650 watt var sorun yasamadim hic

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • srkn kullanıcısına yanıt

Kısa süreli 650 olabilir ama min 750 ve üstü daha sağlıklıdır. Hele ki 3 adet 8 pinli ise kesinlikle 750 ve üzeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizinki gold veya platin seviye sanırım.

benimki bronz seviye olduğu için çekindim.

"belki peak durumlarda reset attırabilir" endişesi açısından... [SATILDI] içi açılmamış oyun oynanmamış red devil 6800xt 

• chakabi kullanıcısına yanıt

bu kart özelinde sormuştum. sanırım bu kart 2 x 8 pin...

elimdeki diğer kasalardan fx 8300 olanda seasonic 750w var da, değiştirmeye üşeniyorum.

3 kasa arasında swap yapmak zor olacak; celerondaki "seasonic 620w" fx 8300'e, fx 8300'deki "seasonic 750w" i3 12100f'e(buna), bundaki "650w bronze" celeron'a...

gözler zor gördüğü için zulüm geliyor açıkçası... [SATILDI] içi açılmamış oyun oynanmamış red devil 6800xt 

• ben de ekleyeyim; cooler master 650w sfx var bende, 5600xle beraber kullaniyorum hic sorun yasamadim.

• Bu beyfendiye mesaj attım takas yapar mısınız diye, kartımın görsellerini ve durumunu belirttim; üste 8 bin lira alırım deyip telefon numarasını paylaştı. kabul ettim, önce kartı göndereyim kontrol edersiniz, sizce sorun yok ise havale yaparız sizde 6800xt yi kargolarsınız dedim. cevap gelmedi aradım 4 kez acmadı. geri dönmedi wassaptan yazdım daha iyi teklif var dedi. Kaldı ki ihaleye girmedik teklifte bulunduk kabul ettiniz. sonra vazgectim, pişman oldum, bu kadar teklif var, sizle daha önce konustuk bu haseple aynı sartları saglarsanız size verebilirim cunku size söz vermistim diyebilirdiniz. hem vaktimi aldınız hem sözünüze 1000 lira için sadık kalmadınız. kartın iç kutusu yok kargo riskli deyip başkasına kargoladınız ya da kargolayacaksınız her ne ise vermek zorunda değilsiniz elbette ama ben bu yüzden 2 tane kart kaçırdım. herkese iyi forumlar.

@citiraga şahitmisin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So_CLose84 -- 29 Şubat 2024; 21:3:17 >

• size daha iyi teklif var dedim acik bir sekilde burda anlasilmayacak ne var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • So_CLose84 kullanıcısına yanıt

siz yine iyi 1000 tl için vazgeçmiş adam. benim anlaştığım kişi ayağım kırık evden çıkamıyorum bana kart gelicek kartsız kalmıyım gelince size satarım dedi :D bi baktım konusuna birisiyle anlaşmış 400 tl için. tamam 400 tl değil 100 tl için bile mesaj atıp vazgeçtim dese iyi ama dansöz gibi kıvırmanın alemi yok (konu sahibine lafım yok dediğine göre önceden teklif var yazmış zaten)... burayı okuyorsa kendisini biliyordur dua etsin sorunlu forum kısmına konu açmadım.

• Konu sahibi arkadaş yukarıda arkadaşımızın bahsettiği şekilde bizi oyaladı. İlk başta kart + para şeklinde ok verdi sonra telefonları açmamaya mesajlara cevap vermemeye başladı. Akabinde sadece para şeklinde yapalım o zaman diye yazdığımızda cevap vermeye başlamış ve kargo olayını bahane ederek bahaneler üretmiştir. Muhtemelen o esnada istediği tam ücreti verecek bazı kişilerle görüştü o sebeple caydı. Fakat kartı yine kargo ile başka birisine verdi. Hayırlısı olsun ama bu arkadaşla alışveriş yapacaklar dikkatli olsun. Anlaşsanız bile başka birisi 100₺ bile fazla verse ona verir ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citiraga -- 1 Mart 2024; 17:56:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.