Şimdi Ara

İçiciyim de Geç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uyuşturucudan gezi parkı ve sosyalistlere bağlaman çok hoş olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: evpandası

quote:

Orijinalden alıntı: personel18

Ben bireylerin kendine verdiği zararli onemsemiyorum, ancak bu insanlarin kesinlikle satış piyasasinda bulunduğuna inanıyorum. Bugün bu maddelerin satışında rant kime gidiyor bunu içen kesim kac yaş grubunda Adamin evinden çıkan uyuşturucu madde seviyesi ne halde Ve özellikle şuna dayanamiyorum biraz delikanlı olup bunu kabul etmiyen bir yapidalar..

Utanmasa bu marjinal kesim keşke bu ülkede'de yasal olsa dicek bu kadar da olmaz..

dostum adamlar zaten para içinde yüzüyorlar,bölüm başına 40 50 bin tl alan insanlar neden uyuşturucu satıp riske girsin,adamlar zevke doymuşlar yeni zevklerin peşindeler

peki 3 gün 5 gün sonra nasıl sosyal sorumluluk projesi anlamında gösteriye çıkıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: loses

Otun torbasi 50 vererekmi para kazanacaklar kokainin yarim grami 2 dolardan gidiyor sokakta mantikli konus icerse icsin burda got killiginin mevzusu yok sigarayida iciyor onuda onlara yukleyin adamin kazandigi para sanatci olarak o kokaindem zahmetsizdir onun kacak belgeleri var yol var rusvet var kolay saniyon

Okurken kendimi bir çete kovalıyormuş gibi hissettim. Noktalama işaretlerinin ne olduğunu biliyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 9 Ağustos 2013; 20:31:06 >
  • quote:

Ülkemizin hazin ve dıramatik sorunu

Bugün bu ülkede uyuşturucu yaşı 12 13 indi. Eskiden bu ülkedeki babalar mafyalar onlar bunlar bile belkiden işin boyutunun bu hallerde olucağını tahmin etmediler çünkü onlar somut anlamda ceplerine giren paralar yanındaki manitalar ve yalılar yazlıkları ile dünya mallarına önem verdiler. Ancak geçen gün haberleri bu kadar meşgul eden uyuşturucu olaylarına insanların sevdiği tiyatrocular sanatçıları görünce içiciyim der çıkarlar veya her hafta imza atarlar demiştim Hani aydın hani antik kuntik olayların başında olan marjina sanatçilar sizler daha geçenlerde birlik olup iki ağacı kesmeyin diyenler değilmisiniz ? Peki soruyorum çoçukları zehirleyen ve sizin kullanıp bence satısını yaptıgınız bu malzemeler Hangi anaları hangi babaların ocağını ağlatıyor hiç düşünöediniz. En önemlisi biride delikanlı gibi çıkmadı ben içiyorum diyemedi çünkü yüreği yetemedi Bu ülkede içicede olsan sıçıcıda olsannn gene sevilirsin bir tepki gelmez ancak sosyalist gözüküp bayrak dyerek zaten o insanları gene yanıma çekerim fıtratı ile zaten kazanıcak diyorlar.

Bu konu beni rahatsız ettiği için kendimi ifade etmek istedim ee malum böyle şeylerin içinde değilsen zaten ekran önünde bunları söylememde zor İçiciyim derrr geçerim. Sevgiler Saygılar Okuyan arkdaşlarıma

Ot içmişler alt tarafı...
    Sigara içiyor olmasında pekte büyük bi farkı yok cevresine verdigi zarar acısından...
    Sen bu olayın zamanlamasından BAŞKA birşeyi örtmek amacıyla yapıldıgını goremıyorsan diyecek birşey yok...

• FB profil fotonu fotoşoklayıp nete yayasım geldi. Bu kadr da saçmalanmaz ki kirem
  • quote:

quote:

quote:

Ben bireylerin kendine verdiği zararli onemsemiyorum, ancak bu insanlarin kesinlikle satış piyasasinda bulunduğuna inanıyorum. Bugün bu maddelerin satışında rant kime gidiyor bunu içen kesim kac yaş grubunda Adamin evinden çıkan uyuşturucu madde seviyesi ne halde Ve özellikle şuna dayanamiyorum biraz delikanlı olup bunu kabul etmiyen bir yapidalar..

Utanmasa bu marjinal kesim keşke bu ülkede'de yasal olsa dicek bu kadar da olmaz..

dostum adamlar zaten para içinde yüzüyorlar,bölüm başına 40 50 bin tl alan insanlar neden uyuşturucu satıp riske girsin,adamlar zevke doymuşlar yeni zevklerin peşindeler

peki 3 gün 5 gün sonra nasıl sosyal sorumluluk projesi anlamında gösteriye çıkıyorlar

ben neyden bahsediyorum sen neden ayrıca gezi olaylarına katılmış olmayıp(iktidar yandaşı) İÇİCİ olan çok sanatçı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

quote:

Bugün bu ülkede uyuşturucu yaşı 12 13 indi. Eskiden bu ülkedeki babalar mafyalar onlar bunlar bile belkiden işin boyutunun bu hallerde olucağını tahmin etmediler çünkü onlar somut anlamda ceplerine giren paralar yanındaki manitalar ve yalılar yazlıkları ile dünya mallarına önem verdiler. Ancak geçen gün haberleri bu kadar meşgul eden uyuşturucu olaylarına insanların sevdiği tiyatrocular sanatçıları görünce içiciyim der çıkarlar veya her hafta imza atarlar demiştim Hani aydın hani antik kuntik olayların başında olan marjina sanatçilar sizler daha geçenlerde birlik olup iki ağacı kesmeyin diyenler değilmisiniz ? Peki soruyorum çoçukları zehirleyen ve sizin kullanıp bence satısını yaptıgınız bu malzemeler Hangi anaları hangi babaların ocağını ağlatıyor hiç düşünöediniz. En önemlisi biride delikanlı gibi çıkmadı ben içiyorum diyemedi çünkü yüreği yetemedi Bu ülkede içicede olsan sıçıcıda olsannn gene sevilirsin bir tepki gelmez ancak sosyalist gözüküp bayrak dyerek zaten o insanları gene yanıma çekerim fıtratı ile zaten kazanıcak diyorlar.

Bu konu beni rahatsız ettiği için kendimi ifade etmek istedim ee malum böyle şeylerin içinde değilsen zaten ekran önünde bunları söylememde zor İçiciyim derrr geçerim. Sevgiler Saygılar Okuyan arkdaşlarıma

Sigara içiyor olmasında pekte büyük bi farkı yok cevresine verdigi zarar acısından...
    Sen bu olayın zamanlamasından BAŞKA birşeyi örtmek amacıyla yapıldıgını goremıyorsan diyecek birşey yok...

Yanılıyorsun kardeş, bizim bir arkadaş ota başladı başını alamadık. Her gün 10 gram otu vuruyordu damardan, geceleri kan öksürüyordu geçen yıl kaybettik. Onun anası babası ne yapsın şimdi!

• zararlı herşey kontrol altında olsun.tiner,alkol,sigara,uyuşturucu vb. maddeler
  • quote:

quote:

quote:

Ayrıca:http://www.radikal.com.tr/turkiye/50_kilo_esrarla_yakalandi_iciciyim_dedi_kurtuldu-1054496

Edit: Konu Kilit,Üye Ban,Forum Silinebilir.

+Blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evpandası -- 9 Ağustos 2013; 20:56:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Faik Ş.

quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

quote:

Yanılıyorsun kardeş, bizim bir arkadaş ota başladı başını alamadık. Her gün 10 gram otu vuruyordu damardan, geceleri kan öksürüyordu geçen yıl kaybettik. Onun anası babası ne yapsın şimdi!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

gerçektende ülkemizin en büyük sorunu madde kullanımı, her sene milyarlarca gencimiz can veriyor bu nedenle

Sağol dostum

Saygilar..

bence de en büyük sorunumuz bu. geçen sene 23 trilyar dolar kaybetmişiz sırf kaçak mallar yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

quote:

gerçektende ülkemizin en büyük sorunu madde kullanımı, her sene milyarlarca gencimiz can veriyor bu nedenle

Sağol dostum

Saygilar..

bence de en büyük sorunumuz bu. geçen sene 23 trilyar dolar kaybetmişiz sırf kaçak mallar yüzünden.

ahahahahahaha herif ciddiye almis laaan

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

quote:

Sağol dostum

Saygilar..

8 trilyon genç uyuşturucu yüzünden ölüyor her sene
  • quote:

Heee milyarlarca insan uyusturucudan oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: loses

Otun torbasi 50 vererekmi para kazanacaklar kokainin yarim grami 2 dolardan gidiyor sokakta mantikli konus icerse icsin burda got killiginin mevzusu yok sigarayida iciyor onuda onlara yukleyin adamin kazandigi para sanatci olarak o kokaindem zahmetsizdir onun kacak belgeleri var yol var rusvet var kolay saniyon

o fiyatlara mal bulursan bütün paranı göm zengin olursun :D
  • Kardeşim sen burda laf anlatamazsın. Yüzleri olsa ''uyuşturucu zararlı değil ki ne güzel insanı mutlu ediyor.'' diyecekler. Boşver sen. Millete laf anlatmaya çalışma. Zaten burası ergen ateist forumu gibi bir şey...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

İçmek ne zamandır başkalarını zehirliyor kardeşim? Bir de dıramatik değil dramatik, çoçuk değil çocuk. İki kitap oku.

Kardeş sen Türk dil kurumu Başkanimisin.. Hayirdir yorum benim düşünce benim yazi benim bundan sanane ;)

Başkalarıyla düşüncelerini paylaşmak istiyorsun , yorum benim yazı benim sanane diyorsun.
  • abi detected...

• Önden kapalım yerimizi
  • Uyusturucu vb. maddeleri kullanmayi dine bagliyanlar olmus.Sadece dinle alakali bir olay degil,sagliginiz icin yasaminizin daha uzun surmesi icin toplumda keş muamelesi gormemek icin kullanmayin.Bu tartisma konusu bile olmamali,bu maddeler kotu ve yillardir insanlari arkadan beceriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.