Şimdi Ara

İçim 1kg tereyağı 24.99!!!! Sadece bugün. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.379
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.koylezzetlerim.com/bahartereyagi?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

bunu da dhindirim koduyla %10 indirimli içim ile benzer fiyata alabilirsiniz forumda başlığı var alanlar memnun
  • Gecen ben 21.90 aldim simdi bakiyorum ucmus fiyati 1 ayda yazik vala

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UncleGrndpa

Bizim köyde kilosu 15 lira katkisiz köy tereyaği

Sizin köy nerede?
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Giresun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Giresun

Eyvallah...Yakın olsa elden alırım diyecektim...
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Erimez oradan Istanbula gelene kadar Haziran 19 da gideceğim kendime alirken sizede alirim 1 kilo. Istanbula yakinsaniz veya istanbuldaysaniz ücret almadan getiririm.

• Şok markette Kebir marka tereyağı 500 gr. 13 lira olması lazım bence kalite olarak en iyi hazır tereyağı.

• emrah-e kullanıcısına yanıt
    Aynen :D mis tereyağının iki farklı çeşiti olduğunu düşünüyorum ben ve bunu şok kadıköy bölge müdürüne sordum oda onayladı ama şokta çalışanlar yok mok diyo buna nasıl karar verdin diye soracak olursan dikkat et bazen paketi Bol oluyo bazen de dar oluyo silme şekilde dar biçimde kapalı paletliyorlar Bol olan diğerine göre çok tortulaşıYo biraz daha adi birşey yani kısaca o tereyağ 22.99 etmez 19.99 bile etmez onu alacağıma arkadaşın dediği bimden Pervin tereyağını 19.99 liraya alırım kampanya diye pusuya da yatmam istediğim zaman gider alırım. Bu benim şahsi fikrim kardeşim.

• gzegen kullanıcısına yanıt
    1 ayda mı hocam sen yılbaşından önceyi mi kastediyorsun çünkü ben 21.90u hiç görmedim yılbaşından önce hariç

• Bunu araştırcam teşekkür ederim sağolasın. En kalitesi diyemem çünkü çok marka var kardeşim ama yabana atılacak bir marka değil köklü ve kaliteli bi marka bizde kullanmıştık eğer bu fiyata düşmüşse dediğiniz gibi onuda kullanırız eyvallah.

• Msavaşusa kullanıcısına yanıt
    Söylediğim fiyat indirimli fiyat değil. Ben Gaziantep'te hep bu fiyata alıyorum. Daha önce Bim de satıyordu bu tereyağını ama artık görmüyorum.

• Ankara da çiftlik tereyağını (AOÇ) güvenilir buluyorum. Ama biraz pahalı 33 tl civarı, herhangi bir indirime de girmiyor.
  • engin576 kullanıcısına yanıt
    Baya pahalıymış

• quote:

Orijinalden alıntı: muco678

Şok markette Kebir marka tereyağı 500 gr. 13 lira olması lazım bence kalite olarak en iyi hazır tereyağı.

İçindekiler bölümünü inceleyin. Renklendirici boya olan tereyağımı olur. Alenen yazmışlar birde.

• hayalet_tr kullanıcısına yanıt
    Kebir de mi yazıyo çok şaşırdım mutlaka bakıcam sağol

• Dün hakmardan aldım içimi 28-29 tl gibi bişeydi

İçim ve pınar hemen hemen aynı fiyattalar.

• quote:

Bizim köyde kilosu 15 lira katkisiz köy tereyaği

Selamünaleyküm ayarla bize üstad alalım sizin köyden

• Bizim toptan market kazıkçının önde gidenidir. Bir bakkal 25 liraya bu tereyeğı alıp kaç paraya satacak? Baktım şahin sucuğun yarım kilosu 31 lira yazmışlar. Çüşşşş dedim çıktkm bir daha da girmem.

Benim size önerim Torku tereyağ 1 kilosu 29.90 ama her market belli zamanlarda 24.90a satıyor. Denk gelirse onu alın. Tereyağın hası ayrandan olur. Bu piyasada satılanların be yağı olduğunu ben çözemedim.

• reallist55 kullanıcısına yanıt
    Pınarı beğenmedik biz ama evet dediğiniz gibi birbirlerine yakın fiyatlar

• suatin kullanıcısına yanıt
    Hocam torkuyu ben severim marka olarak kalite olarak takdir ediyorum destekliyorumda fakat tereyağını kullandık tortu bırakıyor diye bi daha almadık.

Evet her market gibi! Bizim market de kazık ama zaten genel olarak her market kazık kardeşim şu devirde kampanya hariç malzeme alınmıyo devamlı takipteyiz kazık olmayan market gerçekten yok artık 1e alıp 3e satıyorlar nerde o eski bakkallar adamlar zam yapmaya korkuyorlardı bu marketler sömürdü bizi kampanya diye aldıklarımız esasında olması gereken fiyatlar bence.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.