Şimdi Ara

İcim yaniyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Nerden baslasam bilmiyorum babam sizofreni hastası. Bu yüzden lisede hiç basarili bir ogrenci olamadım. 2014 Lys de 308 puan yaptım evden gitnek icin tercih yaptım tmden.
    2016 da asil istedigim bölüm farkliydi diye bidaha hazirlandim 2. donem 398 yaptım basiretim baglandi sanki tercih yaptim ama kendi bolumume daha iyi bi okulda yazdim 3 ten baslarim diye ama yanlis biliyor musum. Hata ettim cunku beni yönlendirecek biri yoktu. Pisman oldum istedigim yeri ucu ucuna kacirdim tercih ettiğim yerinde istemiyorum simdi. Babam iyilesti cok sukur şimdide diyoki bi sene daha calis evde ama benim cesaretim yok zaten 2 yilim gitti. Bu bölümü bitiriyim diyorum gerci hiç icimden gelmiyor. Bide puanim kırılacak. Babamdan yaparsin diyor ne yapmaliyim sizce . Okadar ağır geliyor ki hic birsey dusunemiyorum :( Ne olur fikir verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tm'den hazirlanın hocam. Edebiyat-Coğrafya kasmak fizik-biyo-kimya kasmaktan daha mantıklı. Çünkü en azından çalışırsan karşılığını alıyorsun. Puanın kırılsa dahi iyi çalışmayla psikoloji, pdr yazar gidersin.

• Bolumun ne su anda okuduğun bölüm

• Yapabilir miyim sence?

• Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Uluslararası ilişkiler

• Ne olur arkadaşlar 10 sn olsun kendinizi benim yerime koyun ne yapardınız? Okadar ihtiyacım varki...

• mishaa.x M kullanıcısına yanıt
    Aileden destek var ise ve bulundugun yerden memnun degilsen kal . Bu isler destek ile oluyor eger simdi bu karari verirsen bir ciddi bir sansin var ama 2 ay sonra verirsen isleri cikmaza goturursun . Ayrica gecmis olsun

• Seneye puanın kırılacak,10 binlerden 30 binlere atması demek bu.Bence bir sene sonra tekrar dene,boylelikle 2 sene calısmıs olursun ve en cok istedigin yere gidersin

• Bilmiyom up

• Puanım kirilsa bilemi?

• mishaa.x M kullanıcısına yanıt
    Obp yi ve istedigin siralamayi paylas bakayim . 100k dan ilk 5k ya cekilen bir bolumde pek bir esprisi yoktur kanimca 😅

• Obp 45 istedigim sıralama 20k

• Obp 45 istedigim sıralama 20k

• Şizofreni hastalığının iyilesebilen bi hastalık olduğunu bilmiyordum.

• Merkez1234 kullanıcısına yanıt
    Babaminki zaten cok ileri safhada değildi ve tamamen iyileştiğinide söyleyemem. Ama tedaviden sonra hic bi belirti yok sukur.

• Geçmiş olsun hocam , hedeflerin varsa bir sene daha hazırlanmanı öneririm , başarılar :)

• Hiç kafana takma ileriye bak. Olabildiğince iyi hazırlan. Hedefine ulaşırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.