Arkadaşlar Boğaziçi Üniversitesinde okumaktayım daha doğrusu hazırlığı henüz veremedim okuyamamaktayım. Her zaman resmi makamlara karşı bi sempatim olmuştur ve devam etmektedir. Diyorum ki Hava Harp okuluna gitsem ve hava subayı olsam hatta olabiliyorsam pilot olsam nasıl olur. Sonuçta herkesin sevdiği ilgi duyduğu mesleği yapması gerekmez mi?? Şimdi diceksiniz boğaziçi bırakılıp gidilir mi ama umrumda değil hayatta sürekli birşeyler başarmaya çalışmaktan bıktım gidip subay olayım diyorum hem ilgi duyduğum hem de parasının da sabit ve güzel olduğu meslek.Bu konudaki düşüncelerinizi bekliyorum.
Sanırım bu mümkün değil.
Şimdi muhtemelen Boğaziçi'ne Meslek Lisesinden geçmemişsindir ancak hatırlatmakta fayda var. Mesleğe Yönelik Liselerde HHO'ya alım yapılmıyor. Birde 20 yaşını geçmeme şartı var. Ama ben olsam her halükarda HHO'ya giderim ve gitmekte istiyorum. Herkes sevdiği işi yapmalı, eğer sevmediğin işi yapsanda milyonlarca TL kazansanda sevdiğin mesleği yapmadıktan sonra mutlu olamaz insan bence...
quote:
Orijinalden alıntı: halukgenc
Sanırım bu mümkün değil.
mümkün olmayan ne anlayamadım?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Fly
Şimdi muhtemelen Boğaziçi'ne Meslek Lisesinden geçmemişsindir ancak hatırlatmakta fayda var. Mesleğe Yönelik Liselerde HHO'ya alım yapılmıyor. Birde 20 yaşını geçmeme şartı var. Ama ben olsam her halükarda HHO'ya giderim ve gitmekte istiyorum. Herkes sevdiği işi yapmalı, eğer sevmediğin işi yapsanda milyonlarca TL kazansanda sevdiğin mesleği yapmadıktan sonra mutlu olamaz insan bence...
Fen lisesi çıkışlıyım.
quote:
HAVA HARP OKULU BAŞVURU KOŞULLARI (2013 yılı için)
-En fazla 20 yaşında olmak (1993 ve sonrası doğumlu) (yaş düzeltmesi yaptıranların düzeltmeden önceki yaşı dikkate alınır),
-2013 yılı Haziran döneminde mezun olacak durumda olmak veya dönemine bakılmaksızın 2012 yılında mezun olmak,
2013 başvuruları geçti, bir dahaki seçimler 2014 yazında olacak. Yukarıdaki rakamlara bir yıl eklerseniz büyük ihtimalle bu şartları tutmuyor olacaksınız.
Anladım hocam ben buna dikkat etmemiştim 2012 çıkışlıyım ben yani önümüzdeki sene başvuramıyorum. Simdi daha iyi bi ukte oldu.