Şimdi Ara

İçinde Bmw olan oyun söylermisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar içinde Bmw olan oyun araştırdım m3 challange dışında bulamadım belki siz biliyosunuzdur diye size sorayım dedim

Lütfen yardımcı olurmusunuz

• need for speed most wanted,carbon,pro street,undercoverda war juiced2de war,race driwer gridde war ilk olarak aklıma gelenler bunlar
  • bmw olan oyun arıyosan sana tavsiyem test drive unlimited kur sonra onun için araç eklentileri var onları kur ben bmw hastasıyım özellikle m3 e30,e46,e92 hepsini yaptım hatta m5,7.60 daha biçok bmwyi attım oyuna çok güzel oldu tavsiye ederim
  • Cok tesekkur ederim hepsine bakicam
  • Yousuff arkadasim test drive oyunu burada yazdigin bmw ler disinda hangi bmw modellerini yukledin bi de yukledigin siteyi verirsen cok iyi olur
  • rfactor un birsürü modu var,içinde bmw olanlar da vardı...
  • bmw m3 challange bmw.com dan indirebilirsin :). Grid dede var 328
  • undercoverda var bi kaç tane
  • Superstar V8 Challange

Güncel kasa M3,5.30i ve eski kasa M5'i bulabileceğin güzel bir oyun.
  • Grid
  • need for speed most wanted,carbon,pro street,undercoverda VAR
  • rFactor ve GTR 2 modlarlan beraber BMW'nin her modeli var.
  • 1-2 gün içinde nfs shift çıkacak.bmw dahil birçok araba var
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: azbuzzz

Arkadaşlar içinde Bmw olan oyun araştırdım m3 challange dışında bulamadım belki siz biliyosunuzdur diye size sorayım dedim

Lütfen yardımcı olurmusunuz

sana tek tavsiyem kuracaksın nfs most wanted onun bi tranieri var bulamazsan ben sana veririm onunla oyunun sonunda alabildigin BMW M3GTR alıp oyunu
    baştan sona bu makine ile oynuycaksın emin ol pişman olmazsın ben bi BMW manyagı özelliklede M3 hastası oldugum için (imzadanda anlaşılıyor)
    bu oyunu bu şekilde defalarca bitirdim ve hala oynamaya devam ederim
  • NFS nin tüm serisi , GRID , DiRT , Superstars v8 racing var

Sonra mod olarak Test Drive Unlimited ve GTR 2 modlarını bulabilirsen BMW olan oyunlu modlar olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.