Şimdi Ara

İçinde Dinazor olan her oyun olur.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim tarz oyunları önerirseniz 97 yapım TUROK oynadım ve efsane onun gibi .Veya Metro 2033 gibi Kıyamet sonrası hikayesi güzel oyunlar çok ilgimi çekiyo önerilerinizi bekliyorum.

• Çok güzele benziyor üstelik tam benlik ama onun daha ön siparişi yeni açılacak bana şimdilik idare edebileceğim bi oyun önerirseniz sevinirim :)
  • Dino D-Day belki bir ihtimal ilgini çeker dinazorlu multiplayer FPS oyunu.
  • ilerlemeli single player olursa çok güzel olur aslında hikayesi güzel olsun dinazor olmasada olur :)
  • Mamii70 kullanıcısına yanıt
    Oynamadıysanız Half-Life 2'yi tavsiye edeyim hocam en sevdiğim oyundur, sürükleyiciliği üst düzeydedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Fallout 3 önerimdir. Tps olarak mafia 1 ve 2 var. Bioshock infinite de bir diğer önerim.

• Serious Sam 2 var. Arada çıkıyor dinozorlar öldürüyorsun. Zaten habire yaratık haşladığından çıkmasa olmazdı. Bazı bölümlerde ata biner gibi dinozora biniyorsun Muhtemelen 3'de de vardır ama doğru düzgün oynayamadım henüz.
  • Half life 1 single player efsanedir benim için Half Life 2 yi merak ediyorum ama Fallout 3 indirecem galiba serius sam cocukken arkadaslarla oynuyoduk tek basına sarmaz o :D
  • Primal Carnage

• dino crisis 2.Playstiaton 1 de oynardım bu oyunu çok efsane oyundur hala aklımda.Şöyle güzel eski oyunların devamları gelmiyor ona çok kzııyorum.Oyun tahmin edeceğin gibi baya köt grafikleri var ama şuan steamde satılsa alır oynarım emülatörle oynamıştım bir ara crah bandicot falanda uğraşmak istmeiyorum.
  • Primal Carnage Güzele benziyor indirip oynayacagım teşekkürler :) Dino crisis PS 2 de bende biraz oynamıstım ama PC için yok galiba keske çıkarsalar :)
  • Dostum tekrardan merhaba. Az önce Steamde bakınıyordum ARK: Survival Evolved adlı oyunu gördüm. Direk sen geldin aklıma

https://www.youtube.com/watch?v=aQM8yWoiy5s Buyur ^^
  • İlgin için teşekkür ederim konunun ilk yorumundaki arkadasta aynı oyunu önermişti ama henüz daha ön siparişi açıldı onun galiba :)
  • http://store.steampowered.com/app/104900/

Bu fiyattayken deneyebilirsiniz.
  • Dino crisis 2.
    Epey bi eski ama çok güzel oyundu.İlk ps1 de bitirmiştim.Şu anda hala kurulu pcmde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim dostum.Son olarak belirteyim : O ilk tavsiye edilen oyunu steamden açtığında sağ altta etiketler çıkıyor. Oradan dinozor etiketine tıkla bir yığın oyun listeleniyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.