Şimdi Ara

İçinde rahatca yatılabilecek araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: C4_1400

Duş?
    Tuvalet?
    Aracın içinin kokuşması?

Tatil köylerinin gunu birlik paketi var, 100 lira civarına sabah 8 den aksam 12 ye kadar herturlu hizmetten faydalanabiliyorsunuz (Açık bufe,Hamam,Sauna)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1998 Opel Frontera'da arka koltukları yatırıp arkaya yatak atmışlığım vardır. Neden diye sormayın.

Koltukları katlandığında bagaj zemini ile kot farkı yapmayan her station ve mpv araçta konforlu yatılır. Arkaya yatak atarsın.
  • 100 TL'ye çadır ve mat alın. Havalar da uygun olursa kurar yatarsınız
  • ben araç içinde yatınca inanın otelden daha rahat ediyorum.ama tabi gecelik 250 tl otel olursa orası başka.ayrıca uzun yollarda otel aramasıda çok kötü düz sünger yatak ve küçük bir battaniye ile işlem tamam.
  • çekin bi caminin yanına camide yatın bedavaya ben tatile sahile felen gittiğimde camide yatarım 2 3 gün bi sabah cemat imam korkmuş benden içeri giren geri çıkıyormuş arkadaş zorla uyandırmıştı ne günlerdi be
  • quote:

Orijinalden alıntı: bericdondarrion

peugeot 2008 de yatılır mı, deneyen oldu mu?

Babamın 2008 aracı var uyumak mümkün değil kutu gibi bir araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arka koltukları düzlenebilen her araçta yatılır, cam filmi tabi şart
  • Chyszlier yada insgnia.

Edit:Range rover yenisi 950bin tl onu dememe gerek yok herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 6 Haziran 2017; 20:23:35 >
  • Twingo...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de senin givbi arayistayım. Hatta bu haftadan itibaren araba arayislarina girecem. Kisaca anlatmak gerekirse onxe değişkenlerden bahsedelim

- butce , duz otomatik, benzin dizel vs vergi sigorta...

Benim bütçem 60 bim civarı. Ve 7 kişilik bir arac bakiyorum. Duz ya da otomatik farketmez.

Otomobil olmasi sart ticarilerin cok fazla sigortasi cikiyor

( Doblo maksi var ordan biliom. )

Ben 1.6 tdci grand cmax de karar kıldım. Karavan kulübünde de 3-4 gündür konuşuluyor bu konu.

Tum yeni model (2010 sonrasi) 7 kisilik mpv lerde ve sw lerde arka koltuklari da yatirinca dümdüz oluyor.

En önemli şey düz olmasinin yani sira sanruf kesinlikle olmazsa olmaz. Cunku yazin havalandirma şart. Sanruf güvenli havalandirma olanagi sunuyor.

Ben kendim için degil eşim ve çocuğum için alıyorum. Yoksa ben cadir kuruyorum arac yanina zaten. Ancak eşim börtü böcek meselelerinden cekiniyor o yuzdem arac sart.

Kamp alanlarinda wc , banyo , elektrik internet vs hepsini küçük bir miktar ödeyerek kullanabiliyorsun. Karavan bence gereksiz. Zaten hepi topu kac hafta kalacaksin ?

Bütçen varsa pejo 5008 yeni eat 6 li olandan al derim param olsa alirdim. Param yok cmax düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.