Şimdi Ara

''İçinden en az 3 şiş geçmesine rağmen patlalamış balon'' (498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.089
Cevap
3
Favori
533.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: -Supreme-

Ya bu konunun amacı nedir ? Puan alanlar hediyemi kazanıyor ? 2006'dan beri üstkonu olmayı hakedecek kadar önemli birşeymi bu resim yarışması ? Zaten güncel bir konuysa üstte durur böyle zoraki yarışma yapmanın amacı nedir ? Bence çoktan ölmüş bir konuyu hala yaşatmaya çalışıyorsunuz ? Üstkonuluktan insin 1 saat içinde 5. sayfada yerini almazsa forumu bırakırım. O derece gereksiz bir yarışma.

Kimse kimseyi zorlamıyor.Yarışma 2 yıldır devam ediyor ve ayrı ayrı konu açmaktansa böylesi tercih edildi;ki böylece bulunamayan resimler de takip ediliyor ve daha çok puan alınabiliyor.Konunun üst konu olması sizi neden rahatsız etti anlayamadım.Biz gayet memnunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

Konu açılalı 2 yıl olmuş

2 ay sonra 3 yıl olacak. O zaman daha çok gülersin herhalde. Sanırım bu gülüşler birer iltifat
  • Tüm yarışmacı ve izleyici arkadaşlardan yeni resim eklenmesi ile ilgili gecikmelerden dolayı çok özür dilerim.

Aslında sizlerle uzun zaman gerçekleşen bir gelişmeyi paylaşmanın zamanının geldiğini düşünüyoru.

Daha öncede belirttiğim gibi sitenin kurucusu Gün Oksay benim 16 yıllık arkadaşım, dostum ve hatta kardeşim. 4 ay önce kendisine ait olan Donanım Haber Elektronik Yayıncılık Şirketine Pazarlama ve Satış Müdürü olarak göreve başladım (bkz. anasayfa, Hakkımızda bölümü, resmimde vardı ama henüz eklenmedi ). Ayrıca kendisi ile başka ortak işler de yapmaya başladık. Dolayısıyla işlerim çok ama çok daha fazla arttı. Donanımhabere artık sadece bu yarışma ile değil hemen hemen her yönüyle destek olmaya başladığım için bazı şeylere zaman ayırmakta sıkıntı yaşıyorum. Fakat bir şekilde yarışmayı ayakta tutmak için çözüm yolları da düşünüyorum. Belki yakında bu yarışma karşınıza ayrı bir alt forum olarak çıkabilir.

Neyse tüm ilgili arkadaşları bilgilendirmek istediö. Bugün içinde yeni resmi ekleyeceğim.

Sevgiler, saygılar

ve yarışmaya devam

• Tüm yarışmacı ve izleyici arkadaşlardan yeni resim eklenmesi ile ilgili gecikmelerden dolayı çok özür dilerim.

Aslında sizlerle uzun zaman gerçekleşen bir gelişmeyi paylaşmanın zamanının geldiğini düşünüyoru.

Daha öncede belirttiğim gibi sitenin kurucusu Gün Oksay benim 16 yıllık arkadaşım, dostum ve hatta kardeşim. 4 ay önce kendisine ait olan Donanım Haber Elektronik Yayıncılık Şirketine Pazarlama ve Satış Müdürü olarak göreve başladım (bkz. anasayfa, Hakkımızda bölümü, resmimde vardı ama henüz eklenmedi ). Ayrıca kendisi ile başka ortak işler de yapmaya başladık. Dolayısıyla işlerim çok ama çok daha fazla arttı. Donanımhabere artık sadece bu yarışma ile değil hemen hemen her yönüyle destek olmaya başladığım için bazı şeylere zaman ayırmakta sıkıntı yaşıyorum. Fakat bir şekilde yarışmayı ayakta tutmak için çözüm yolları da düşünüyorum. Belki yakında bu yarışma karşınıza ayrı bir alt forum olarak çıkabilir.

Neyse tüm ilgili arkadaşları bilgilendirmek istediö. Bugün içinde yeni resmi ekleyeceğim.

Sevgiler, saygılar

ve yarışmaya devam

• quote:

Orjinalden alıntı: -Supreme-

Ya bu konunun amacı nedir ? Puan alanlar hediyemi kazanıyor ? 2006'dan beri üstkonu olmayı hakedecek kadar önemli birşeymi bu resim yarışması ? Zaten güncel bir konuysa üstte durur böyle zoraki yarışma yapmanın amacı nedir ? Bence çoktan ölmüş bir konuyu hala yaşatmaya çalışıyorsunuz ? Üstkonuluktan insin 1 saat içinde 5. sayfada yerini almazsa forumu bırakırım. O derece gereksiz bir yarışma.

ya bu üyenin amacı nedir? kendisi son derece gereksiz, forumda olmasının ne gibi bir yararı var, forumda konu açıp yorum yazamayı hakedecek kadar önemli birisi mi? böyle bir üyeyi forumda tutmanın hiç gereği yok...

Anlayana sivrisinek...
  • bence kızmamak gerek
    herkez görüşünü koyabilir sonuçta, ama negatif ama pozitif
    küfür ve hakaret olmadıkça
    arkadaş işin en başından yarışmaya katılsa idi bu şekilde düşünmezdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: rondo1194

bence kızmamak gerek
    herkez görüşünü koyabilir sonuçta, ama negatif ama pozitif
    küfür ve hakaret olmadıkça
    arkadaş işin en başından yarışmaya katılsa idi bu şekilde düşünmezdi

ben kızmadım rondo arkadaş hakkındaki görüşümü sundum :) ama pozitif ama negatif

• ben kızmadım rondo arkadaş hakkındaki görüşümü sundum :) ama pozitif ama negatif

günaydın,

bakim yeni foto istenmişmi diye, pharma karar veremedi sanırım
  • anlaşılan pharma çok çok yoğun,

aslında o birini vekil tayin etse hiç fena olmaz.
  • ben bi ara takip edemedim. önceki dönemin birincisi yarışmaya için yardımcı oluyodu o uygulama bittimi?
  • bu yarışma nedir bende soru sorabilirmiyim eğer sorabiliyosak sorayım

kırmızı halının üstünden geçen ilk türk safkan sokak kedisi

bilene üç puan :)
  • kaldırılsın gereksiz bence
  • soran oldumu FAKE
  • anlamıyorum açılan normal konular başlıklar birisini neden rahatsız eder acaba benmi rahatsızım
  • eller tetikte bekliyorum,
    bi resim istense

• bekliyoruz
  •  ''İçinden en az 3 şiş geçmesine rağmen patlalamış balon''

edit:sayfa açılırken resimleri yüklemediğinden cevap verildiğini göremedim. bayağı geçmiş heralde. olsun önemli olan katılmaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GZA -- 16 Ekim 2008; 22:39:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: brq_35

''İçinden en az 3 şiş geçmesine rağmen patlalamış balon''

edit:sayfa açılırken resimleri yüklemediğinden cevap verildiğini göremedim. bayağı geçmiş heralde. olsun önemli olan katılmaktı

Ayakta olması gerek. Bence kabul edilmez.

• Benimkisi kabul görür mü acaba ?

''İçinden en az 3 şiş geçmesine rağmen patlalamış balon''
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pharmabiotech

rondo1194 seni tekrar tebrik eder ve yeni resmi açıklarım;

''Sakalı ayakta duruyorken yere değecek kadar uzun olan adam''

Yere değecek diyor arkadaşlar elde veya havada değil
  • 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.