Şimdi Ara

''İçinden en az 3 şiş geçmesine rağmen patlalamış balon''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.089
Cevap
3
Favori
532.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Ben arama motorlarını kullanarak ya da resim arşivimden hatta bu da olmasa kendim fotoğrafını çekerek istediğiniz her resmi bulurum diyorsanız, buyrun bakalım.

İstenilen resmi ilk bulan çıkana kadar güncelleme yapılmayacak ve resmi kim ilk olarak bulduysa sıralamada adı yer alacak. Bununla birlikte en çok resim ekleyenler (en az iki adet) resim krallığı adı altındaki listede isimleri yer alacak (not: Donanımhaber sitesinin sahibi bu listeye gerçekten çok önem veriyor)

Kurallar

Photoshop ve şahsi resim çizimleri kesinlikle yasak.İstenen resmin bulunduğu videolardan yapılan capture veya screenshotlarda görünen resimler belirgin olmalı. Belirgin olmadığı için ispat amaçlı eklenen videolar bundan sonra birşey ifade etmez. Sonuç olarak oradan alınarak eklenen resim net olmalı. Video doğru olduğu düşünülen resmi ispatlamak için verilebilir. Ayrıca siz burada yeni bir resmin bulunmasını istiyorsanız lütfen bu isteğinizi bana PM ile bildirin ve burada lütfen kendiniz yeni bir resim isteğinde bulunmayın. Bu resimler hem geçersiz sayılacak hem de bu resmi isteyen ve bulanlar 1 ceza puanı alarak resim krallığındaki puanları düşürülecek. Resim istekleri bir ön değerlendirme sonucu konu başlığında yer alabilecek ve resmi isteyen ile bulan aynı kişi olamayacak. Eklenen resimlerle ilgili negatif eleştiriyi yada itirazı PM ile bana yada yönetici yardımcıma yapmayan arkadaşlar bir uyarı alacaklar. Aynı davranışın tekrarında resim krallığı listesindeki puanlarından 1 puan ceza olarak ikinci bir uyarı yapılmadan indirilecek. Bir de lütfen yeni resmi yeni mesajda ekleyin, daha önce eklediğiniz mesajı günceleyerek eklenen resim kabul edilmeyebilir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@Yarışma yönetici yardımıcısı@

Bu dönemin yönetici yardımcısı SeRSeFiL'dir. Kendisi benim gibi yeni resim ekleyebilir yada eklenen resmi değerlendirip, kabul edebilir yada red edebilir.

@Bilirkişilik görevi@

Yarışmanın 3.döneminde daha önce yaşanan bazı soru işaretlerini ortadan kaldırmak için derbe nickli arkadaşımız bu göreve gelmiştir. Bilirkişi, eklenen resmin doğruluğu hakkında açıklamaları ihtiyaç duyulduğu zaman yapacak, bizlerin göremediği bazı detayları gözler önüne serecektir. derbe arkadaşımız her anlamda bu göreve yeterlidir. Ayrıca yarışmada tek işi bu olacak ve kendisi resim eklemeyecek.

Terminoloji

Resim: Şahsi olmayan çizimler, her çeşit fotoğraf ve ressamların çizdiği tablolar için kullanılmaktadır.
    Adam: İnsanı yani her iki cinsiyeti (kadın ve erkek) tanımlamaktadır.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@\*Resim yarışmasında yeni dönemle başlayacak reklam ve üye işlemleri ile ilgilenecek arkadaşların görev dağılımları, görev tanımları ve yetkileri şu şekildedir:

Reklam İşleri
    Reklam İşleri Müdürü: @serkanyan
    Reklam İşleri Müdür Yardımcısı: @icon
    Görev Tanımı: Yarışmanın daha fazla kişiye duyurulması ile katılımın artmasını sağlamak için yapılacak her türlü reklam faaliyetini gerçekleştirme, bu faaliyetler için görseller hazırlama, diğer DH forum sayfalarında yada başka forum sayfalarında veya sitelerde yarışmanın reklamını yapma ve bu amaçlar doğrultusunda uygun projeler geliştirme. Bu göreve atanan arkadaşlar yarışmaya katılamazlar!

Üye İlişkileri
    Üye İlişkileri Müdürü:@PHI
    Üye İlişkileri Müdür Yardımcısı:@Özgür
    Görev Tanımı: Yarışmaya üye olmak isteyenlerin kaydı, üyelere sağlanan özel mailing ile yarışma hakkında güncel bilgi verilmesi gibi hizmetleri gerçekleştime, üyelerin uyması gereken imza, link veya kuralları denetleme ve hatırlatmaları yapma bununla birlikte üye memnuniyetini sağlayacak projeler geliştirme.Bu göreve atanan arkadaşlar yarışmaya katılamazlar!

Üye olanlar ve üye olmak isteyenler BURAYI TIKLAYIN

Reklam İşleri ve Üye İlişkileri Gönüllü Yardımcıları
    @Fraky, @baddayberkk, @apolloturk2, @kamilinsan, @vormound, @UniLéE, @Goké®
    Görev Tanımı: Reklam İşleri ve Üye İlişkileri konusunda sorumlulara bağlı olarak ilgili görevlerde yardımcı faaliyetlerde bulunmak. Bu göreve atanan arkadaşlar yarışmaya bizzat katılabilirler!

Yeni Siteye Geçiş Koordinasyon Sorumlusu: @byLiLattah
    Görev Tanımı: Esas amaçlarından biri yeni siteye geçişte alt yapıyı sağlamak olan Reklam İşleri ve Üye İlişkileri faaliyelerinin koordineli bir şekilde ilerlemesini sağlamak için ilgili tüm yönetici ve yardımcılarına bilgi aktarımını sağlama. Bu göreve atanan arkadaş yarışmaya katılamaz!

Değişen puanlama sistemi

* Artık herhangi bir duyuru yapılmadan aşağıdaki puanlara otomatik olarak geçiliyor.
    Resmin eklendiği saat ile bulunduğu saate bakılarak puan verilecek.
    ** En son eklenen resmi 12 saat içinde bulan 1 puan alır.
    *** En son eklenen resim 12 saat içinde bulunmazsa puanı yükselir ve 12 ile 24 saat içerisinde bu resmi bulan 2 puan alır.
    **** En son eklenen resim 24 saat içinde bulunmazsa puanı 3 puana'a yükselerek Bulunamayanlar Listesi'ne gönderilir ve yerine yeni resim eklenir. Bu resim daha sonra ne zaman bulunursa bulan kişi 3 puanı alır.
    *****5 puanlık bonus resimleri: Bu resimler sıralamada yer almayan, ne zaman ve kimin isteyeceği belli olmayan resimlerdir. Bu resminler 24 saatte bulunmazlar ise puanı 3'e düşerek bulunamayanlar listesine kaydolurlar. Ayrıca bu resim sorulduğunda konu başlığı değişmeyecek ve yine sıradaki istenen resim yer alacak. Dolayısıyla yarışmayı daha sık ziyaret ederek bonus resimlerin istenip istenmediği takip edilmelidir.

Not: Bugüne kadar bulunamayan (3 puanlık) resimlerin listesi aşağıdadır.

@\*Yeni dönemle birlikte kendini yenilenen yarışmamızın bazı yeni kurallarını yukarıda belirttim. Yeni uygulamalar hakkında bilgiler ise aşağıdadır:

1.Yeni döneme başlamadan önce 3 puanlık bulunamayanlar listesinde rastgele bir eleme yapılarak azaltılacak. Böylece bir önceki dönemde buradaki resimlerden bulup yeni döneme avantajlı başlamayı düşünen arkadaşlar ile yeni dönemde yarışmaya katılacak arkadaşlar eşit şartlara sahip olacak ve ayrıca liste sadeleşmiş olacak.
    2.Üyelik sistemi: Yarışmamız üyelik sistemine geçiyor. Üye olmak isteyenler bana, yönetici yardımcıma yada üye ilişkileri sorumlularına isteklerini bildirip bazı şartları yerine getirdikten sonra üye olabilirler. Böylece yarışmayı takip eden tüm arkadaşlar yeni eklenen resimlerden (bonus resimleri hariç) ve yeniliklerden haberdar olacaklar. Bonus resimlerinin hariç olmasının nedeni yarışmayı sık takip edenlerin dolayısıyla sahip olmaları gereken ayrıcalıktan kaynaklanmaktadır.
    3.Resim krallığına giriş puanı 1'e düşürülmüştür.

@Yarışmanın yeni formatı@

Sevgili resim bulma yarışması katılımcıları. Yarışma 300.resimden sonra yeni bir formata geçti. Artık her 100 resimde puanlamada birinci olan kişi o dönemin resim kralı olup yeni dönemde benim yönetici yardımcım oluyor. Yani benim olmadığım zamanlarda bulunması için resim ekleyebiliyor ve doğru resmi seçip puan verebiliyor. Ayrıca dönem birincisi özel ve çok değerli başka bir ödülün de sahibi oluyor.

İşte açıklıyorum. 27 Eylül 2007'de başlayacak 4.dönem birincisinin kazanacağı ödül:

ALTIN MADALYA

Ödül: Cumhuriyet Altını \ Ata Yüzlük Kulplu

Ağırlığı: 7 gram

Ayarı: 22 Ayar

Piyasa Değeri: Şu anki değeri 250 YTL

Ödülün Detayı: Cumhuriyet altınlarının türlerinin ön yüzünde Atatürk'ün portresi ve etrafında yıldızlar sıralanmış ve defne yapraklı çiçeklerden oluşturulmuş çelenk şeklinde motifle süslenmiş bir görüntüsü vardır. Arka yüzünde ise; Türkçe motifli yazı ile 'TÜRKİYE CUMHURİYETİ DARPANESİ' ibaresi yer alır. Bu motifli yazının altında, altının basıldığı (tedavüle çıktığı) tarih yazılıdır.Örneğin, ( 2007) gibi.

Diğer yüzü:

Bulunamayanlar Listesi (3 puanlıklar)

1.Müslümün konserini seyreden uzun saçlı küpeli erkek hayranı
    2.Kısa dönem askerlik yapan 40 yaşüstü asker
    3.Kum tepesinden aşağıya yuvarlanan en az 15 kişi
    4.Röportaj sırasında kadın spikerin başının üzerinde parmaklarıyla kulak yapan adam
    5.Dansözün karşısında göbek atan eski yada yeni yabancı başbakan
    6.Türkiye'deki herhangi bir sokakta kopya film satan zenci işportacı
    7.Evli ve Çocuklu dizisindeki Bundy ailesinin son 3 yıl içinde çekitirdikleri fotoğraf
    8.Dohyodan bayan seyircinin üzerine düşen sumocunun havadaki fotoğrafı
    9.Aynı anda sedyeyle saha dışına taşınan iki futbolcu
    10.Kadavra çalışması sırasında bayılan erkek tıp fakültesi öğrencisi
    11.Apartman çatısından boş karton kutular üzerine düşen kadın dublör
    12.Kurban bayramında futbol sahası içinde kesilen en az 10 koyun
    13.Aynı podyumda erkek kıyafet giyen kadın ve kadın kıyafeti giyen erkek manken
    14.Türkiye'deki herhangi bir açıkhava araba pazarında satışa çıkarılan Lincoln
    15.Ralli müsabakası sırasında arabayı kovalayan en az iki köpek
    16.Ağaç dalında bulunan örümceği kapmak için suyun dışına zıplamış balık
    17.İkizlerin eş ve karşı takımın da ikizlerden oluştuğu pinpon müsabakası
    18.Çeşme önünde su sırasında bulunan en az 60 bidon
    19.Fil veya filler üzerinde seyahat eden motorsiklet kasklı en az 2 adam
    20.Sahilde el ele gezen sevgililere gül satmaya çalışan iki çingene kadın
    21.Otel havuzuna tramplenden donla atlamaya çalışan adam
    22.Haydar Dümenin siyah saçlı ve bıyıksız bir fotoğrafı
    23.Yamaç paraşütü yaparken sigara içen adam
    24.Küçük bir arenada dövüşen iki farkl tür böceği izleyn en az 15 seyirci
    25.İnsanların yerde yatarak oluşturdukları şekilerle ortaya çıkan ülke ismi
    26.Duruşma sırasında elindeki herhangi bir şeyi hakime fırlatan sanık
    27.Sırtında en az 5 adet kutu taşıyan hamal
    28.Aynı masada yaprak dolması saran en az 3 erkek

Resim Krallığı 1.Dönem kralı (birincisi)
    Resim bulma kralı- TT
    Resim Krallığı 2.Dönem kralı (birincisi)
    Resim bulma kralı- HoPaRLoR
    Resim Krallığı 3.Dönem kralı (birincisi)
    Resim bulma kralı- SeRSeFiL

Resim Krallığı 4.Dönem Puan Cetveli

64 puan (rondo1194)
    46 puan (mightywings)
    30 puan (TT)
    16 puan (HoPaRLoR)
    6 puan (El Turco)
    4 puan (amboleos, ugur73, Enterighi, nihatnet)
    3 puan (pikapi, Deep Impact, zonoli, CanTuran, KaZAaRa, ank_yer_6, erse1905, mr.respect, EyLanxtiN, ßoost)
    2 puan (Goké®, ¥, Bir Kedi Gördüm Sanki, extree, 07nightdevil, raymanallstar, ysfbkrcn, hakan50cent)
    1 puan (alamanci, >OnuR<, canus, Keops|Egypt, Sérd@r, AaAhmetT, MaNia©, TokioHoteL, sarikanarya567, d-765, Engin.K, b03 psycho, choicee, kill-joy, Börte Çene, e.ckr, ahmcol, theFaLLeN, maqician)

*@/İstenen resimler ve bu resimleri bulanlara ait tüm listeyi görebileceğiniz link aşağıdadır\@*

Bugüne kadar eklenen resim ve onları ilk bulanların listesi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

•  ''İçinden en az 3 şiş geçmesine rağmen patlalamış balon''
  • ee şimdi ne bulunck
  • google çıktı mertlik bozuldu
  • alpaya tebrikler

Tahtadan olsada, takla attığı kesin belli olmasada ilk olarak takla atan maymunu sen buldun.

İkinci bulunacak resmimiz ''Fare kovalayan kedi''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pharmabiotech -- 17 Ocak 2006 12:48:40 >
  • Buyrunuz fare kovalayan kedi...

Fare Kovalayan Kedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

edit: haydaaa bu ne hız sizi silsekmi ordan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 17 Ocak 2006 12:58:24 >
  • buldum
  • bu kovalamıyorki mal mal birbirlerine bakıyorlar
    quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

buldum
  • ucan inek kim bulabilir
  • MusAKka'nın nickinde uçan inek var :)

düzeltme: buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssaamm -- 17 Ocak 2006 13:07:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

ucan inek kim bulabilir

• tebrikler metalnotdead

Üçüncü resmimiz ''balık tutan kızılderili''
  • bu olur mu?
  • quote:

bu olur mu?

olmas
  • quote:

buldum

Resmi o kadar büyütmeme rağmen göremedim. Belki bulmuşsundur ama tam olarak görmeden kabul edemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eárendil

Nerden buldun bea helal olsun.Bana da deve üstünde eskimo bulur musun
  • Hah şimdi oldu muhacir kardeş, tebrik ederim. Adı listeye ekliyorum.

Dördüncü resmimiz ''Kayak yapan köpek''
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.