Şimdi Ara

İçinizde Mudan anlıyom diyen Varsa Cıksın Hadi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben mucuyum Ben mucuyum demekle olmuyo cıkında boyunuzu posunuzu gorelim nerde sizin muculugunuz kimse üstüne alınmasın. bellemişsiniz turkish mu zart mu zurt mu yaw anlamıyomusunuz millet duzgun bi server soruyo siz ya turkise gel diyosunuz yada baskamu yada vs yada vs. cıksında biri kursun hadi exp duzgun drop duzgun version duzgun oynayalım . 30 kere yeni konumu acalım _ Yav güzel olmazmı su forumdaki herkes bi muda toplansada beraber partler ds bc ler yapsak guildwarlak yapsak Biri yazmıs server kurcam ama nasıl olsun diye? Ulen daha anlamadınmı şu forumdaki vatandaşlar niye burayı bekliyo hergun niye giriyo su sayfaya biri duzgun bi mu kursada oynasak diye .

Bellemişsiniz zor zor server kurmayı versionu langirlingir amadlar indirmeye bile cesaret edemiyo diyeceklerim budur.

ADAM OLAN ANLARDA BİŞİLER YAPAR

• quote:

Orjinalden alıntı: Nevşehirli

Ben mucuyum Ben mucuyum demekle olmuyo cıkında boyunuzu posunuzu gorelim nerde sizin muculugunuz kimse üstüne alınmasın. bellemişsiniz turkish mu zart mu zurt mu yaw anlamıyomusunuz millet duzgun bi server soruyo siz ya turkise gel diyosunuz yada baskamu yada vs yada vs. cıksında biri kursun hadi exp duzgun drop duzgun version duzgun oynayalım . 30 kere yeni konumu acalım _ Yav güzel olmazmı su forumdaki herkes bi muda toplansada beraber partler ds bc ler yapsak guildwarlak yapsak Biri yazmıs server kurcam ama nasıl olsun diye? Ulen daha anlamadınmı şu forumdaki vatandaşlar niye burayı bekliyo hergun niye giriyo su sayfaya biri duzgun bi mu kursada oynasak diye .

Bellemişsiniz zor zor server kurmayı versionu langirlingir amadlar indirmeye bile cesaret edemiyo diyeceklerim budur.

baba oyle demek le olmuor iste zamaninda kurduk 100 megabit kimsede olmayan makina ile ama hani destek.benim mu hayatim bitmistir yardim isteyen olursa ederim.server kur site yap diyin yaparm.benden bukadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 17 Ekim 2006; 0:22:57 >

• quote:

sen yap adam olmayan bizler oynarız ..
  • eheheh yavas beyler acimasizca davranmayalim adamcagize ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

Ben mucuyum Ben mucuyum demekle olmuyo cıkında boyunuzu posunuzu gorelim nerde sizin muculugunuz kimse üstüne alınmasın. bellemişsiniz turkish mu zart mu zurt mu yaw anlamıyomusunuz millet duzgun bi server soruyo siz ya turkise gel diyosunuz yada baskamu yada vs yada vs. cıksında biri kursun hadi exp duzgun drop duzgun version duzgun oynayalım . 30 kere yeni konumu acalım _ Yav güzel olmazmı su forumdaki herkes bi muda toplansada beraber partler ds bc ler yapsak guildwarlak yapsak Biri yazmıs server kurcam ama nasıl olsun diye? Ulen daha anlamadınmı şu forumdaki vatandaşlar niye burayı bekliyo hergun niye giriyo su sayfaya biri duzgun bi mu kursada oynasak diye .

baba oyle demek le olmuor iste zamaninda kurduk 100 megabit kimsede olmayan makina ile ama hani destek.benim mu hayatim bitmistir yardim isteyen olursa ederim.server kur site yap diyin yaparm.benden bukadar..

murat abi haklısın ne durumda oldugunu ben gordum abi sana ac dediler en ii makinada server actın bi ton paraya yazık ettin he bu arada abi msn degisti ozeline atıcam eklede bana bi site yapalım yaw caktırmadan yaparıs demi sen ozele bak bu arada nevsehirli cok biliyosan sen yapsana zart mu zurtmu dicegine yap biz oyniyalım gecn osmancık seni

• Beyler adamı da komple ezmeyn yaw!! birz da hak wern hep turkiyedn ckn serverlar zor olmştur bunu herkes bilir!! dimi? eee yapn şole bi 500 veya 1000 xp baqn ozmn adamlar zewkle kasıyoo goreceksinz ki kapnmıcak!! bundan eminim ama bn kurmicm işin ehlileri war onlr yapsn!!
  • SERVER KURMAK KOLAY SEN PARADAN HABER VER HERŞEY MADDİYAT ÜLKEMİZDE İNTERNET ÇOK PAHALI BİR YERDEN DE SERVER KİRALAMAK DA MADDİYATA DAYANIYOR O YUZDEN SERVER ZAMANLA KAPANIYOR SEN PARA VER BAK SERVER KURACAK NE CEVHERLER VAR :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B0ZKURT -- 17 Ekim 2006; 14:25:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi herşey para diel bunu bil!! herşey akılda biter bunu bole bil baq tabi ki ilk kurarken masraf olck sna tek kur demyoz ki toplncanız 5-6 kişi kurcnz ne kadr masraf harcadıysanız onların parasını da cıkrcn korkma! kurucn site ye bi donate bolumu baq gor kaç katını kazncn hemde köşeyi doncen!!
    yetr ki oyun tutsn yane!! hatta evernsel olsn ozmn super olur işte !!! bunları göze almk gerekiyoo
  • ben varım 7 yildir muonline oynuyorum 3 yil gmlik yaptim
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordBurak

Abi herşey para diel bunu bil!! herşey akılda biter bunu bole bil baq tabi ki ilk kurarken masraf olck sna tek kur demyoz ki toplncanız 5-6 kişi kurcnz ne kadr masraf harcadıysanız onların parasını da cıkrcn korkma! kurucn site ye bi donate bolumu baq gor kaç katını kazncn hemde köşeyi doncen!!
    yetr ki oyun tutsn yane!! hatta evernsel olsn ozmn super olur işte !!! bunları göze almk gerekiyoo

peki sana birsey soracam murat abi yani OSİRİS tek basına kurdu ve adama dedilerki abi kur kur kur die yalvardılar ne oldu murat abi kurdu kim girdi oyuna kendi sitesini yaptı donate yaptı adam KO server CS server MU server WOW server WArcraft 3 bunları kurdu ne oldu birşeye yaramadı sadece mu onlineye girdiler oda ilk actıgında meraktan girdiler onun icin o adamı savunma cok biliyorsa acsın bir tane oynayın ben actım bak ne oldu millet giriyor kafama gore takılıyorum exp bir gun 100 bir gun 5000 bir gun 1000 yarısmalar falan BizMU da bizim oldu artık benim dicek bişeyim yok cok biliyorsa istedigi gibi acsın

• Arkadaşlar hepinizinden Cok cok özür diliyorum kendimi cok kaptırmıssım mu ya ne konustugumun farkında degilim özür dilerim hepinizden ama bazı kendini bilmez kişiler yanlış konusmuslar onlarada eywallah beni yönlendrmeleri yeterli .Bunu hakaret olarak kabul etmiyorum Tekrar ozur dilerim Afedersiniz
  • her gencin basına gelir boyle seyler ama oyunları kotuleme adminlerin emeklerini kotuleme su gunlerde belki server acabiliriz sen nasıl bi server arıon
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Witch

her gencin basına gelir boyle seyler ama oyunları kotuleme adminlerin emeklerini kotuleme su gunlerde belki server acabiliriz sen nasıl bi server arıon

len witch zaten ismimiz aynı sayılır ben bu ismi noter tasdikledim sende her yerden her konudan her seyi kendi serverı na ceviriyorsun bi acamadın gitti server ı gel msn at ozele bana sana yardım edeyim bu aralar cok mu yardım ettim banamı oyle geliyor her yerden ben cıkıyom

• dorulari soyleyince kendini bilmez oluruz
  • 1-2 ay içinde sağlam hiç kapanmayacak Mu-israil gibi bir server ile karşılaşabilirsiniz...
  • the_witch kardes ben zor bi server oynamak istemiyom acıkcası en azından 2000 exp fena olmaz yine de beni destekledigini ,çin sagol sana gelince maynakcocuk sen tümden iplerini koparmısın sen buraya faydalanmaya degil baskalarına sataşmaya geliyosun yazık . SANA acıyom .

Ha witc kardes dedigim gibi zor bi server olmasını istemiyom yaw niye fun bi turk serveri yok realitymi yapacaksınız kimin kasmasını bekliyosunuz o serverlarda yaw biraz tadını cıkaracagımız bi server bekliyorum sizlerden. bu sozlerimi lutfen dikkate al ben üstüme düşen gorevi(özür dilemeyi)yaptım şimdi asıl büyüklük sırası sizde.
    Tşkler
  • expp 2000 den az serverlerde kasmak cok zor deil ama exp 600 den az serverlerde kasmak cok bayiyo 2000 expte bi girion 5 dakka sonra reset günde 100 reset ation
  • ULAN PC KALDIRSA MUHİŞBİR OYUN KURACAM AMA PC KALDIRMIYOR 5 YILLIK EMEKTAR MAKİNA NAPALIM BAŞKALARI KURSADA OYNASAK DIYOZ :(
  • quote:

the_witch kardes ben zor bi server oynamak istemiyom acıkcası en azından 2000 exp fena olmaz yine de beni destekledigini ,çin sagol sana gelince maynakcocuk sen tümden iplerini koparmısın sen buraya faydalanmaya degil baskalarına sataşmaya geliyosun yazık . SANA acıyom .

ben bazilari gibi hayvan deilimki iplerim olsun bu arada ben buraya faydalanmaya geliyorum ama sizin gibiler acarsa bole millete laf atan topicler bizde tukurdugunu yalattiririz YENISEHIRLI!!!!!

• adamın adı Nevsehırlı olm :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.