Şimdi Ara

İçinizde Mudan anlıyom diyen Varsa Cıksın Hadi??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: The_Witch

adamın adı Nevsehırlı olm :D

• OLUM SEN MUHATTABIM BİLE DEĞİLSİN GERİ ZEKALI BEN OZUR DİLİYOM ULAN UTAN OZUR DİLEMEK BUYUKLUKTUR VARSA TERSİNİ SOYLEYEN BİRİ ÇIKSIN . SEN ADAM DEĞİLSİN
  • kim adam deil ben mi?
  • beyler sakin olun yaf!
  • Estafurullah kardes tabiki hayır maynakcocuk denen şahıs

benle ugraşmanın sonunu gordu butun olayları moderatore anlattım o da gerekeni yaptı goruldugu gibi

herkeş hakettiğine ulaşır
  • ha ok ben oraya Nevsehirli yazdım ya maynak cocun hatasını duzelttim yani o yenisehirli yazmıs yanlıs anlama die
  • Ne Diyosun Hemserim Bende Newşehirliyim MerKezden Mu dan aNlayan Birisi Cikti Karşina :D Hehehe Al msn mide Ekle KArdes manyak_cocuk_18@hotmail.de
  • Önemli değil kardes ayrıca kimmiş o nevşehirli kardeşimiz bende tanımak isterim hemşerim olarak
  • MuMetal-X.NeT Güzel Bir Server Kurduğumuza İnanıyoruz Fakat Sonuçta Kul Yapımı Sorun Hata Çıkarsa Hep Beraber Birbirimize Destek Çıkarak Düzelteceğiz Hatalarımızı Buyrun Bi Deneyin Şu Ana Dek Bir Pack Hatamız Çıktı Onuda Allahın İzni Kuvveti İle Düzelteceğiz En Kısa Zamanda Dosyalar Bölümünde Pack i Download Edebileceksiniz.

Saygılarımla
  • googleye gir 97 yada mu online yaz dolu gelir
  • Hadi ben sende
  • aynen öyle ezik mu hastası
  • heheheheh
  • quote:

Orjinalden alıntı: GUNDAM

1-2 ay içinde sağlam hiç kapanmayacak Mu-israil gibi bir server ile karşılaşabilirsiniz...

Elbette ki herkes öyle bir server ister.Ama önemli olan hem bu serverı öyle 1 hafta 2 hafta değil 1 yıl 2 yıl açık tutabilmek.Ve de serverı 7/24 yapmak.
  • Her şeyden Önce TTnet Le Bir Bok Yapamayiz...

Sonradan Mu online Oynayanlara Bakmank lazim

bulgaristan İnternete 5 YTL oduyor...
  • Arkadaslar biz turkler hic kolay bi server yapmiyoruz hepsi zor serverlar kimsede ilgi gostermiyor yada mu zor olsun hahaya balglansin bole bir mu itiyorum kolaysa hahaya baglanmasin yani exp=2500 ve ustu yok zor yapacam diosaniz hahaya baglansin kardesler ya
  • öyle bir mu bulursan bana da haber ver
  • beyler ole bi server war bnim server war MU-BR gelin bakın 3000 xp hemde 1.02+ ver! daha ne olsun birz problemler war ama giderilebilir!!
  • ARKADAŞLAR TURK SERVERİ OLMALIKİ KİM NE DİYO ANLAYALIM
  • mu br senin mi?sen mi kurdun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.