quote:Orijinalden alıntı: phenomll Benzin neyin içmesin bu kız benzin biradan pahalı eve sokarlar mı quote:O baş ağrısını geçirmek için 1 bira içsin. Not: Yöntem çalışıyor, isteyen deneyebilir. kız nerden bulcak birayı hocam yapma bunu Son durum: kız iyi beyler hepimize geçmiş olsun
quote:Orijinalden alıntı: Mechaniker O baş ağrısını geçirmek için 1 bira içsin. Not: Yöntem çalışıyor, isteyen deneyebilir. denedim ama sonra kustum ...
quote:Orijinalden alıntı: rsy10 quote:Orijinalden alıntı: Mechaniker O baş ağrısını geçirmek için 1 bira içsin. Not: Yöntem çalışıyor, isteyen deneyebilir. denedim ama sonra kustum ... Sen birdaha alkol alma ozaman kardeş.
quote:Orijinalden alıntı: Mechaniker quote:Orijinalden alıntı: rsy10 quote:Orijinalden alıntı: Mechaniker O baş ağrısını geçirmek için 1 bira içsin. Not: Yöntem çalışıyor, isteyen deneyebilir. denedim ama sonra kustum ... Sen birdaha alkol alma ozaman kardeş. ama aldım ve birşey de olmadı... Ne oldu ki ?
quote:Orijinalden alıntı: NiHilistt aradan saatler geçmiş hala yorum çıkıyor neymiş hocam içtigi? aynen kafalar güzel tabi beyler kızla dün akşam görüştüm yüzyüze tarif aldım. içtiği bardak en soldaki gibiymiş.d 2 tane gümletmiş :D
tekila olabilir 2 shot arka arkaya hiç içmeyen insanı çarpar tabii, boşuna dememişler bardakta durduğu gibi durmuyor diye