yeni bir receiver almak istiyorum benim önümde 2 şık var yukarda yazdıgım receiverler hakkında kullanan bilen birisi varsa beni bilgilendirirse sevinirim bunlar türkmenistanda 60 usd civarı fiyatları var
Selamlar,
Bahse konu Openbox'ta connexttant çipset var.
SD özellikli Connexttant ve ALI çipsetli receiver'lerin fiyatları o seviyelerde zaten...
Ancak Connexttant ve ALI çipsetlileri tavsiye etmiyorum. Forumdaki geçmiş mesajlarıma göz atınız.
Cihaz marka ve model numarasını belirterek bilgi verirseniz, yardımım daha kolay olur.
Saygılar, sevgiler.
Serkan hocam 200 TL civarına SD ve HD kalitesi iyi olan paylaşım desteği veren hangi cihazı tavsiye edersiniz ?
200 TL'ye bahsettiğiniz kriterler mümkün değil malesef...
Siz sanırım Openbox S10' u önermiyorsunuz ?
Aynen öyle...
İçindeki board'ta ALI 3602 b serisi işlemci bulunmaktadır.
HD yayınları izletir. Ancak HD yayınları SD yayın gibi gösterir dersem, abartmış olmam.
eyvallah ustad anladigim kadariyla turkmenistandan alabilecegim kaliteli bisey yok yeni marka bulabilirsem size tekrar sorarim hocam istanbula geldigimde ordan alabilecegim bir marka model tavsiye edermisinz simdiden tesekkurler
eyvallah ustad anladigim kadariyla turkmenistandan alabilecegim kaliteli bisey yok yeni marka bulabilirsem size tekrar sorarim hocam istanbula geldigimde ordan alabilecegim bir marka model tavsiye edermisinz simdiden tesekkurler
İstanbul'a gelince, Dreambox 800HD almanız yerinde olur. Orada sıkıntısız kullanabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme