Şimdi Ara

icloud hatası/rehber gitti iP/4s 64gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: telefon kendi kendine düzeldi; cidden Merak konusu..(bi kere daha şifre istedi durup dururken, sonra rehbere girdim ve zafer..)
    Yine de teşekkürler (vodafone)

Yedekleme adına apple kimliğinin şifresini istedi, girdim az sonra telefondaki tüm rehber gitti. Bırakın yedeklemeyi ayarlar menüsünde bile hücresel veriyi açıp kapatma dışında işim olmuyor; herhangi bir komut da vermişliğim yok yanisi. Neden oldu anlamadım..
    iCloud'un sitesine girdim(pc üzerinden) ama kişilere bakayım dedim, "uygulama yüklenirken hata oldu" diyor, tamam ve rapor et seçenekleri çıkıyor.. Bütün rehber gitti, sinir oldum ya..
    Pc'ye itunes yükleyip oradan yedekleme almadan önce başka bir fikri olan var mı?
    (Telefonda icloud-kişileri açıp kapatmayı denedim o da olmadı..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineer Who -- 5 Eylül 2015; 9:19:32 >

• Engineer Who E kullanıcısına yanıt
    aynısı iş yerinde 8 gblik 4sin basına geldi.. iphone verileri kurtarmak icin cesitli programlar var.. ancak bunlar paralı. bu programlardan herhangi birinin tam sürümünü indirip rehberini geri yükleyemi basardı cihaz sahibi
  • Kardes hangi hattı kullanıyorsun. Ben Turkcell Yedek ile yedeklemiştim. Bu tarz hatalar ile karşılaşırsam diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.