Bildirim
iCloud şifre kaldırma (iPhone 4)
Giriş
-
telefon sizin mi? -
Benim hocam 2.el alındı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 9 Temmuz 2017; 10:8:20 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Silent Guardian
Benim hocam 2.el alındı
aldığınız kişiden icloud hesabının kaldırılmasını isteyin eğer veremezse çalıntıdır
başka türlü kırmanız mümkün değil -
kırılmanın yolu yok. kırıyoruz diyenler anakart değiştiriyor.
satan muhtemelen bulamadığı için satmıştır ama yine de yöntemleri yazayım.
cihaz açık değil diye düşünüyorum (açık olmak=menüye girebiliyor olmak)
cihazı kurarken çıkan bi hesap var ya x....@....com diye, onun tamamı ve şifresi lazım.
sahibi bunu biliyorsa size vermesine de gerek yok. icloud.com'a girip iphone'umu bul'a tıklasın, üsste tüm aygıtlar kısmından cihazı seçip "hesaptan kaldır" desin.
ha ama bilmiyorsa şifre mifre, o işler azcık zor. cihazın orjinal faturası lazım. apple desteği arayıp kilit kaldırmak istiyorum derseniz size bi mail atarlar oradan maile dönüş yaparsınız fotoğrafla. fatura kabul görürse kilit kalkar birkaç güne. sonra sıfır kurulum yapınca kilitkalkmış olıur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X