Şimdi Ara

İçme Suyunun Ph Değeri kaç olmalıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
44.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • afm sinemalarında satılan aquafina(yanlış yazdım ama) mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chain Punch

7 nötr.7 iyidir..fazla yüksek olursa bazik az olursada asidik olucağından.7 civarı iyidir.

O da saf su oluyor yahu saf su içilmez ki.
  • 4-5 civarı iyidir. Asitli olsun varsın daha iyi. Mideye sindirime yardımcı olur
  • Nötr 7 Olması lazım ama 6.5-7-7.5 idealdir.
  • bu konu ciddi bir konu.paylaşılan fikirlerin,bilimsel alt yapıları olmalı.bana göre öyle falan,şeklinde değil.özellikle kimya ve gıda sektöründe çalışanlar;bilgilerinizi bekliyoruz.
  • alkali su iyidir.. yani pH'ı 8'den büyük olan suları için. Saka su.. 8,2
  • 7,3-8,2 arası
  • karar aşamasındayım.ters osmazla arıtma yapan bir arıtma alıp,mineral filtre kullanarakta mineral ihtiyacını bu şekilde mi,gidereyim?ya da damacanaya devam mı edeyim?damacanadaki tehlikeleride ne yapıcaz, o da ayrı bir konu?
  • 7,5-8,5 arası içmeye çalışın.
  • Nestle su kullaniyoruz, memnunum.
  • arıtma hakkında ne düşünüyor sunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhas

karar aşamasındayım.ters osmazla arıtma yapan bir arıtma alıp,mineral filtre kullanarakta mineral ihtiyacını bu şekilde mi,gidereyim?ya da damacanaya devam mı edeyim?damacanadaki tehlikeleride ne yapıcaz, o da ayrı bir konu?

sen damacandaki suyu dağdan gelen doğal kaynak suyumu zaannediyon bütün su firmaları ters ozmoz sistemi ve ozonlama sistemiyle dolumn yapıyo ve göstemelik bir tane kaynakları var gerisi kuyu suyunu filitre edip dolduryorlar.
  • 1-2 şirketle görüştüm.t.o ile arıtma yapıyorlar. ph ları 7 nin altında.mineral filtreyi sordum.adam gibi cevap veremiyorlar.nerdeyse ben onlardan daha bilgiliyim.mineral filtre dışardan takviye olacağı için,ayarıni kendimiz ayarlayabilir miyiz acaba? bilgisi oaln varsa,cevaplarsa sevinirim.
  • 3-3.4 sürekli kola içtiğim için bence normal değerler böyle
  • quote:

1-2 şirketle görüştüm.t.o ile arıtma yapıyorlar. ph ları 7 nin altında.mineral filtreyi sordum.adam gibi cevap veremiyorlar.nerdeyse ben onlardan daha bilgiliyim.mineral filtre dışardan takviye olacağı için,ayarıni kendimiz ayarlayabilir miyiz acaba? bilgisi oaln varsa,cevaplarsa sevinirim.

suyun mineralleriyle neden oynmak istiyosun eğer çok mineralli su istiyosan oda sodaya benzer su sektöründe suyun mineralleriyle kesinlikle oynanmaz sadce ters ozmoz sistemi ultraviole sistemi ve ozon sistemi işi yürütür mineralleriyle oynancak derecede bir suysa zaten kesinlikle tavsiye edilmez. Ha burası türkiye yapmıyorlarmı yapıyorlar öyle makinalar varki inanın lağam suyunu içme suyu yapar örnek olarak arap ülkelrinin deniz suyunu arıttıkları gibi.

• kemer su
  • quote:

Orijinalden alıntı: elsequito

3-3.4 sürekli kola içtiğim için bence normal değerler böyle

konu dışı cevap:ben de sizin gibi kola bağımlısıydım yıllarca.sabah aç karna lıkır lıkr içerdim.hemde zararlarını herkesten çok bilirdim.bir gün internetten kolanın içine konan böcek resimlerini görünce tiksindim.o günden sonra içmedim.şimdi arada gazoz içiyorum.kendi sıktığım meyvaların suyunu içiyorum.saze naçizane tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

1-2 şirketle görüştüm.t.o ile arıtma yapıyorlar. ph ları 7 nin altında.mineral filtreyi sordum.adam gibi cevap veremiyorlar.nerdeyse ben onlardan daha bilgiliyim.mineral filtre dışardan takviye olacağı için,ayarıni kendimiz ayarlayabilir miyiz acaba? bilgisi oaln varsa,cevaplarsa sevinirim.

suyun mineralleriyle neden oynmak istiyosun eğer çok mineralli su istiyosan oda sodaya benzer su sektöründe suyun mineralleriyle kesinlikle oynanmaz sadce ters ozmoz sistemi ultraviole sistemi ve ozon sistemi işi yürütür mineralleriyle oynancak derecede bir suysa zaten kesinlikle tavsiye edilmez. Ha burası türkiye yapmıyorlarmı yapıyorlar öyle makinalar varki inanın lağam suyunu içme suyu yapar örnek olarak arap ülkelrinin deniz suyunu arıttıkları gibi.

çocuklar beğenmezse,yavaş yavaş alıştırmak istiyorum.bu yüzden,ayarlanabilir mi diye soruyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elsequito

3-3.4 sürekli kola içtiğim için bence normal değerler böyle

konu dışı cevap:ben de sizin gibi kola bağımlısıydım yıllarca.sabah aç karna lıkır lıkr içerdim.hemde zararlarını herkesten çok bilirdim.bir gün internetten kolanın içine konan böcek resimlerini görünce tiksindim.o günden sonra içmedim.şimdi arada gazoz içiyorum.kendi sıktığım meyvaların suyunu içiyorum.saze naçizane tavsiyemdir.

kolaya rengini veren meyan kökünün içinde toplama esnasından böcekler kalıyormuş öyle olduğunu sanmıyorum ama protein kaynağı zaten sorun yaratmaz daha önemli sağlık skandalları varken kafaya takılcak şey değil :D

• ozon sistemi nedir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.