ico uzantılı dosyalarıma simge atama gafletinde bulundum. Eskiden bu dosyalar kendilerini (mesele fifa için futbol topu) ekranda gösterirken şimdi doğal olarak seçtiğim sembolü gösteriyor. Bu dosyaları eski hallerine döndüremiyorum. Bu kadar küçük ama önemli bir problem için format mı atmam gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.
sağ tıkla,özellikler/simge değiştir/gözat'tan istediğin simgenin yerini gösterip tamam dersen sorunun hallolacaktır. mesela futbol topu geri gelsin diyorsan fifa'nın kurulu olduğu dizini göstereceksin orada futbol topunu(ico dosyası) seçip tamam diyeceksin sorun hallolacak. yani yaptığının tersini yapacaksın. umarım doğru anlayıp doğru bir cevap vermişimdir.
evet doğru anlamışsın ama benim merak ettiğim bunu elle tek tek yapmak zorunda olup olmadığım. Hepsini eski haline döndürebileceğim bir yol sormuştum. Yine de teşekkürler..
sistem geri yüklemeyi dene:) yada Bilgisayarım>başlıklardan araçlar>klasör seçenekleri>dosya türleri ordan değiştirmek istediğin .ico uzantısını bul ve üzerine tıkladığında pencerenin orta sağ tarafında simge değiştir var ordan istediğin simgeyi değiştirebilirsin ve bütün .ico uzantılı dosyalara uygulanır.