Şimdi Ara

Ico'nun Tozlu Dükkânı. Satılık efsaneler PS1 ve PS2. / Infamous - 25 TL. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
5
Favori
6.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS3
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saglam bir arkadasimizdir diye biliyorum ,magdur etmez.
    Iyi forumlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones Throw

Saglam bir arkadasimizdir diye biliyorum ,magdur etmez.
    Iyi forumlar..

Çok teşekkür ederim. İyi forumlar.
  • Hayırlı satışlar dostum.Arkadaşımıza gözü kapalı güvenebilirsiniz, on numara insandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Hayırlı satışlar dostum.Arkadaşımıza gözü kapalı güvenebilirsiniz, on numara insandır.

Sağolasın Şansal başkan, teşekkürler.
  • Cahilliğime verin bu tek hak olayı nedir.? Hesabı alırsak biriyle mi paylaşmak zorundayız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacokaan -- 27 Şubat 2014; 13:24:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM
  • hocam o kadar mesajın arasında 1 tane bile yamuk msj yok super bırsey bukadar ınsana guven vermek.
    herkes o kadar guzel seyler yazmıskı bende bir ''hayırlı satışlar'' yazmadan duramadım.
    İnsallah aradığım oyunlar olursa alışverişimiz kısmet olur seninle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanwater_

hocam o kadar mesajın arasında 1 tane bile yamuk msj yok super bırsey bukadar ınsana guven vermek.
    herkes o kadar guzel seyler yazmıskı bende bir ''hayırlı satışlar'' yazmadan duramadım.
    İnsallah aradığım oyunlar olursa alışverişimiz kısmet olur seninle.

Yıllardır forumdayım, elimden geldiğince insanlara yardım ediyorum.
    Kimseyle tartışmıyorum, kalplerini kırmıyorum, her gün insanları bilmedikleri konularda bana danışmalari için teşvik ediyorum. Her gün o kadar çok PM geliyor ki, severek cevaplıyorum.
    Yıllardır yardım ettiğim insan sayısını 4 haneli rakamlarla açıklayabilirim.

Sağolsunlar forumdaki her arkadaşın bana güveni tam, daima belirtiyorlar. Eksik olmasınlar. Her daim derim, namım gideceğine tüm malım gitsin. İnsan şerefi için yaşamalı.

İçtenlikle teşekkür ediyorum, İnşallah.

lacokaan, ONUR.U

PM ile cevaplandı.

• yazdigi renkli.mesajlarla farkli mesajlarla akilda kalici bir kisilik.hicbi yamugunu da gormedim.selam olsun buradan;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

yazdigi renkli.mesajlarla farkli mesajlarla akilda kalici bir kisilik.hicbi yamugunu da gormedim.selam olsun buradan;)

Sağolasın Efendi Maximus. Kucak dolusu selamlarını aldım, bir o kadar selam da benden sana.
    />
  • Gök kuşağı gibi renkli bir kişiliğe sahip olan kardeşimize bende her türlü kefil oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Gök kuşağı gibi renkli bir kişiliğe sahip olan kardeşimize bende her türlü kefil oluyorum.

Sefalar getirdin. Eksik olma can Zack.
  • Hesap 9 için düşünmekteyim.Alacak olursan ö.m atarım hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kaç tane araba yarışı olan bir hesap arıyorum.
  • Read Dead Redemption -Terminator Salvation -Star Wars Unleashed Oyunlarını oyun başına neredeyse 10 lira gibi bir fiyattan verdin sağolasın dostum güzel alışverişti oyunlar çok temiz paketlemeni söylemeye gerek bile yok baya uğraştırdı beni açarken

Daha nice alışverişlerde yaparız inşAllah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Read Dead Redemption -Terminator Salvation -Star Wars Unleashed Oyunlarını oyun başına neredeyse 10 lira gibi bir fiyattan verdin sağolasın dostum güzel alışverişti oyunlar çok temiz paketlemeni söylemeye gerek bile yok baya uğraştırdı beni açarken

Daha nice alışverişlerde yaparız inşAllah

İnşallah.

Rica ederim, hayırlı uğurlu olsun.

• Satın alma süreci, sonrası ve psn ile ilgili birçok konu hakkında çok bilgilendirdiniz hocam,

Çok teşekkür ederim

Gerçek bir arkadaş kazanmış oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Satın alma süreci, sonrası ve psn ile ilgili birçok konu hakkında çok bilgilendirdiniz hocam,

Çok teşekkür ederim

Gerçek bir arkadaş kazanmış oldum

Rica ederim. Ben içtenlikle teşekkür ederim. Bilmukabele.

• I-C-O nun bana farkında olmadan yaptığı yardımlar için dükkanına bişeyler yazayım dedim ama bana hiç gerek yokmuş millet dökmüştür

Sayende kimseye bişey sormadan baya bilgi sahibi oldum.. kardeşlik primary secondary olaylarından..
    sonrada ben anlattım bilmeyenlere tesekkurlerimi sunuyorum foruma çok çok emeği olan bir arkadaşımız hertürlü kefilim kendisine..

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mudvayne-

I-C-O nun bana farkında olmadan yaptığı yardımlar için dükkanına bişeyler yazayım dedim ama bana hiç gerek yokmuş millet dökmüştür

Sayende kimseye bişey sormadan baya bilgi sahibi oldum.. kardeşlik primary secondary olaylarından..
    sonrada ben anlattım bilmeyenlere tesekkurlerimi sunuyorum foruma çok çok emeği olan bir arkadaşımız hertürlü kefilim kendisine..

Ne mutlu bana o zaman.

Rica ederim. Güzel düşüncelerin için ben teşekkür ederim.

Bu aralar maalesef forumla fazla ilgilenemiyorum ama İnşallah yakında tam dönüş yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 27 Ocak 2015; 23:00:28 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.