Şimdi Ara

Kariyer veren, dengede tutan, ağrı kesen, vücuda iyi gelen yüksek vitamin deposu sağlık bantları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    One More Turkeyyoutube
    Prof. Dr. Nurettin Lüleci medikal bantlar ve (TTS) Transdermal Dalga Teknolojisi hakkında açıklama
    https://www.youtube.com/watch?v=OEEBoh8kJuA&feature=youtu.be

www.isimvesagligim.club
    Transermal Dalga Teknolojisi Nedir (TTS)
    https://www.isimvesagligim.club/2020/05/transermal-dalga-teknolojisi-nedir.html?m=1

Transdermal dalga teknolojisine yukarıda kısaca bakabilirsiniz.
    İçinde her türlü vitamin, mineral ve bitkisel karışımlar bulunan bu bantlarin çeşitleri vardır.
    Kimi enerji verirken, kimi zayıflamaya yardımcı olur, kimi dengede tutar. Ve direk cilde yapistirildigi için etkisinden bir nebze bile kaybetmez.

Eğer sadece bir paketteki vitaminleri eczaneden ayrı ayrı almaya kalkarsanız en az 700 TL ödemeniz gerekir. Eczanelerden fiyat alarak hesapladım hepsini...

Çok sayıda hastalığa iyi geldiği de hem firma hem de kullananlar tarafından söyleniyor, ben de kullanıyorum. Annemede kullandiriyorum.

İster günlük enerjinizin yerine gelmesi ve salgın hastalıklara karşı korunmada dirençli olmak için kullanın, ister herhangi bir rahatsızlıkta kullanın. Size kalmış.

Kariyer veren, dengede tutan, ağrı kesen, vücuda iyi gelen yüksek vitamin deposu sağlık bantları.

Almak veya sipariş vermek için mesaj atabilirsiniz.

Normalde resmi satış fiyatı 1 paketi 300 TL şeklindedir. Ama ben indirim linkiyle 4 paketi 599 TL'ye verecegim.

Ve sizde aldıktan sonra bu bantları yüksek kârlar ile benim gibi satışa başlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 28 Ağustos 2020; 12:20:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pullu deriye yapıştırılacak sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu tür ürünleri ve satıcılarının iddialarına şaşırmamak elde değil

"Çok sayıda hastalığa iyi geldiği de hem firma hem de kullananlar tarafından söyleniyor," diyorsunuz

iyide bir ürün hastalığa iyi geliyorsa kendisi ilaç olur zaten

ayrıca tek bir hastalığa yönelik üretilen ilaç bile yan etkiler üretirken nasıl olurda "çok sayıda hastalığa iyi gelen" bir ürün olabilir hadi oldu yan etkileri nedir?

yazılanlarda gıda takviyecilerinin akla zarar iddialarından farklı bir anlatım yok malesef.

umarım bir başka "Neşeli Hayat" senaryosu değildir.
  • Merhabalar, ben çok dolandırılan biriyim.

Bu bantlardan taksam dolandırılmaya iyi gelir mi ?

• Bir de ek olarak kariyer veren demişsiniz, bu konuda da aydınlatır mısınız?
  • sanatairum kullanıcısına yanıt
    Acayip iyi gelir hatta jet Fadıl'ın veliahtı bile olabilirsin her gün takarsan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben kariyer veren banttan aldım arkadaşlar. apple ve tesla dan aynı gün iş teklifi geldi Kariyer veren, dengede tutan, ağrı kesen, vücuda iyi gelen yüksek vitamin deposu sağlık bantları. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.