Şimdi Ara

ICON Edition %10 Ekstra indirimi kullanmak (Toplam %20)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, gördüğüm kadarıyla Ronaldo/ICON editionların fiyatları Türkiye'de biraz yüksek, rağbet görmediğinden olsa gerek. EA Yardımla görüşüp önceden açık olup şimdi kapatılan Loyalty offer ı yapma yolunu öğrendim. Ama Ronaldo edition değil de ICON editiona yapılabiliyor bilginiz olsun.

Origin Clienttaweb sayfasında sağ alttarafta Dil Seçeneklerinden English yerine Germany/Netherlands seçiyorsunuz, teklif My Home tabında gözüküyor "Save Now" a bastığınızda otomatik olarak %10 indirim uygulanıyor. Eğer ki Origin Access üyeliğiniz var ise ekstra %10 daha indirim kullanıp 72€ ya alınabiliyor Icon edition. Yaklaşık 295 TL'ye geliyor oyun. Türkiye'de 415 tl den başlıyor fiyatları.

Edit: Origin Clientta= Origin.com üzerindeki üyeliğiniz üzerinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ortaq -- 18 Eylül 2017; 23:12:18 >

• dili netherlands seçtim ama MY Home sekmesinde teklif gözükmedi
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Çok özür dilerim, açıklamayı yazarken Client'ta diye yazmışım. Origin.com üzerinden yapmak gerekiyor. Ben icon edition'ı bu şekilde aldım.

https://www.origin.com/irl/nl-nl/my-home web sayfası sonrasında nl-nl oluyor
  • Hocam normal kredi kartıyla alırsak euro olarak mı tl olarakmı çeker euro olursa ödemesi zor oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya hollandayı falan karıştırmaya gerek yok aslında. origin clientta my home sekmesinde altlara doğru "get%10 off" ile başlayan bir kısım var oranın üzerinden aldığınız zaman ronaldo edition fiyatına geliyor neredeyse access indirimi ile birlikte. 72 euro civarı bir fiyat. valla dayanamadım aldım 3 gün bekleyemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.