Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Iconic Focus Slr Sırt Çantası Satın Al 22 Ağustos 2020 16:02 1 1 Iconic Focus Slr Sırt Çantası Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim çapraz askılı çantayı satıyorum, Bir arkadaşım vermişti, benimde iki adet daha çantam olduğundan işime yaramıyor, Kullanmıyorum boş boş duracağına birilerinin işine yarar belki... Fiyat olarak 75TL düşünüyorum...Hesaba aktarım sonrası istenilen kargo ile yollayabilirim elden 4. levent metro civarından teslim edebilirim...Ürünün fotoğrafları; Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 75 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Tenda ac750 WiFi ağ genişletici ROSSTECH Rs-90 Pro Anc Mikrofonlu Kulaklık Arızalı Asus HD7950 V2 ekran kartı [SATILDI] HUAWEI P60 PRO TR Siyah