Şimdi Ara

İcra Dairesi İhalelerinden hiç araba alan var mı? (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
619
Cevap
37
Favori
387.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araçlarda arıza olduğu zaman yedieminciler parça satışı yapıyordu eskisi ve arızalı olanı getirene.
    Bildiğim bir tamirci getiriyordu.Ne kadar büyük bir şerefsizlik ve harammış.Okuyup araştırmazsak haramla geçiniyormuşuz haberimiz yok.İhaleyi alan kişi eminim bir araç kadar daha masraf yapıyordur.Anasından emdiği süt fitil fitil burnundan geliyordur.Paranla rezil kepaze olmak gibi birşey.Böyle insanların Allah belasını versin.
  • Ikinciel alcagim araca nette plaka baktim 2011 de icraadan satilmis.kapi tampon ve arka panjurda boya vuruk var radyator calismiyor ve on cam kirik yazilmis.araci gordgumde tum eksiklikler giderilmis tabiki.piyasaya gorev4bin tl daha ucuz alinir mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urfali Apti -- 16 Temmuz 2017; 4:50:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kullanıcıysanız ve aracda fiyat olarak uygunsa bir ustaya göstererek alınır
  • AKADAŞLAR, icradan aldığım araç ya da gayrimenkula itiraz süresi kaç gündür ? 7 mi yoksa 1 yıl mı? İnternette çeşitli bilgiler var. Yani evi aldım, o eve itiraz edip mahkemeye verecek birinin kaç gün süresi bulunuyor ?
  • İhaleye kafamda GoPro kamerayla gittim. Kimse yanaşıp bir şey diyemedi deli falan sandılar galiba. Alamadım o ayrı konu ama mafyatiklerden otoparkçıdan çekiniyorsanız işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazian_12

AKADAŞLAR, icradan aldığım araç ya da gayrimenkula itiraz süresi kaç gündür ? 7 mi yoksa 1 yıl mı? İnternette çeşitli bilgiler var. Yani evi aldım, o eve itiraz edip mahkemeye verecek birinin kaç gün süresi bulunuyor ?

Ev ve otomobil için aynı süreç mi işliyor? Öğrenebildiniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: zazian_12

AKADAŞLAR, icradan aldığım araç ya da gayrimenkula itiraz süresi kaç gündür ? 7 mi yoksa 1 yıl mı? İnternette çeşitli bilgiler var. Yani evi aldım, o eve itiraz edip mahkemeye verecek birinin kaç gün süresi bulunuyor ?

Ev ve otomobil için aynı süreç mi işliyor? Öğrenebildiniz mi?

Malesef öğrenemedim hocam. Herkes farklı konuşuyor.Öğrenince sizinle de paylaşırım.
  • Değnekcilerin mafyalığını yiyeyim

• Ya arkadaşlar mafya ne Allah aşkına ortada en kral mafyayım diye gezinenleride biliyoruz bırakın bu işleri gidin ihaleleri takip edin cebinize parayı koyun işinize gelen ne varsa verin teklifinizi alın çıkın o kadar
  • zazian_12 kullanıcısına yanıt
    araclarda 1 hafta gayrimenkullerde 15 gün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iöşt

arkadaşlar merhaba,

bu araba 15 gun önce 77.400 e satıldı ben de ordaydım...bir gece öncesi de internetten 60.000 lira teklif vardı.. ama tekrar ıhaleye çıktı

bu nasıl oluyor ?

muammen bedel üzerinden belirlenen minimum bedel üzerinden araç artırmaya çıkar. eğer ki e-ihale yöntemi ile teklif verilmişse araç e-ihale ile verilen teklif üzerinden artırmaya çıkar. teklif üzerine artırım yapılmazsa e-ihalede teklifi veren kazanır ihaleyi.

-----

şu otoparklarla ilgili efsaneye inanmayın her otoparkta kamera var 24 saat kayıt yapmak zorunda, adalet bakanlığı yediemin işine gereken özeni gösteriyor.

-----

siz 1 tane araba alıp çıkacaksınız diye mafya dediğiniz kişiler adam öldürmez merak etmeyin.

-----

aracın sahibi geldiğinde ihaleye girilmez.

-----

ortalıkçılara para verebilirsiniz, vermezseniz de olur en fazla kavga çıkar. zaten ihalelerde genelde polis olur.

• USTA BEN İCRADAN ARAÇ ALMA İSTİYORUM AMA BU KONUYLA İLGİLİ HİÇ Bİ FİKRİM YOK BANA YARDIMCI OLURMUSUN.NASIL KAR EDERİM YADA KAR EDİLEBİLECEK BİR İŞMİ?BİDE İCRABURADA.COM SİTESİNE ÜYE OLDUM GÜVENİLKİRMİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğan alkan

USTA BEN İCRADAN ARAÇ ALMA İSTİYORUM AMA BU KONUYLA İLGİLİ HİÇ Bİ FİKRİM YOK BANA YARDIMCI OLURMUSUN.NASIL KAR EDERİM YADA KAR EDİLEBİLECEK BİR İŞMİ?BİDE İCRABURADA.COM SİTESİNE ÜYE OLDUM GÜVENİLKİRMİ

Öncelikle o siteye gerek yok zaten icra satışları uyap'ta gösteriliyor.

Bu işten kâr edilir mi edilir ama işinizin bu olması lazım. İkinci bi iş olarak yapılır kâr edilir diyemem. Tüm ihaleleri takip edeceksiniz, araç sahibini vs bulacaksınız alacaklı tekse bulup anlaşacaksınız vs. Bir sürü hikaye, ben uğraşmam bu işle...

Madem uğraşmıyorum nerden biliyorsun derseniz, oto kiralama işi yaparken araçları burdan alıyorduk yani bizim için düşük maliyetle yatırım oluyordu. Düşünün başka esnaf 40bine alıyor aynı arabayı ben 20bine alıyorum 2-3 bin harcıyorum...

Aynı şekilde siz 20bine alıyorsunuz 8-9bin harcıyorsunuz ben 2-3binle çıkarıyorum arabayı...

Hal böyle olunca sizin gibi ucuz araç almak isteyenler de geliyordu, onlara da alıyorduk araç...

Her neyse dediğim gibi, kendi bölgenizde sürekli ihaleye gireceksiniz, yediemini tanıyacaksınız size yamuk yapmaktan çekinecek, iyi ustalarınız olacak... iyi eleman olacaksınız veya iyi elemanınız olacak...

bu ortalıkçılara avanta atmayacaksınız, adam almış arabayı bi hata etmiş batmış vs, arabasını geri almaya gelmiş aracına çökmeyeceksiniz bırakacak alıp gidecek, hatta kimsenin çökmesine de müsade etmeyeceksiniz...

Özetle bu iş sıkıntı, çok başarılı bir mühendissinizdir, çok iyi bir sporcusunuzdur vs. Ama bu iş farklı bi iş bu işi yapacak çapınız olacak, yanlış anlamayın çap derken sizin şahsınıza bişey demiyorum, hatırlatmada bulunuyorum.

Ben girmenizi tavsiye etmem...

Ha çevreniz olur, örneğin 50binlik aracı 30bin kıymet takdiriyle ihaleye çıkartırsınız, o aracı alırsınız sahibine de avanta atar geçersiniz...

Yani hocam uğraştırır bu iş sizi... Ama sürekli bu işi yapacak gücünüz varsa, yıkılmazsınız zarar etmezsiniz kazanırsınız. Değer mi? 1 koyup 3 almıyorsanız bana kalırsa değmez... İtle köpekle muhatap olduğunuz bile değmez...

• e 180 2014 mercedes aldık bakalım kar edebilecekmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratbakal

e 180 2014 mercedes aldık bakalım kar edebilecekmiyiz

Hangi icra dairesi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bandırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Devletin otopark isine el atması gerekiyor. Devletin kendi otoparki olmalı ve orada da gerekiyorsa memurlar durmalıdır. Her sey şeffaf olmalı. Millet ihaleye girmeye cekiniyor. Uğraştığın insan sayısı çok fazla.

Orda memurlar durmalı,

Her şey şeffaf olmalı...

Kardeş gece gece iyi güldürdün...

• quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Devletin otopark isine el atması gerekiyor. Devletin kendi otoparki olmalı ve orada da gerekiyorsa memurlar durmalıdır. Her sey şeffaf olmalı. Millet ihaleye girmeye cekiniyor. Uğraştığın insan sayısı çok fazla.

Orda memurlar durmalı,

Her şey şeffaf olmalı...

Kardeş gece gece iyi güldürdün...

Nedir bu kadar güldüren şey?

• iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Türkiye ve şeffaflık güldürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iburak

Türkiye ve şeffaflık güldürdü.

Olması gerekeni söyledim, şu anda durum böyle demiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.