Üzerime hicbirsey yok ama işe basliyali 2 ay oldu daha haciz gelmedi maaşa,hergun arıyorlar hala yapilandirma yapım diye veya borcu ödeyin diye,ama eli kulağında maaşada haciz gelmesi |
İcra mahkemelerindeki dosya sayısı 30 milyona yaklaştı (6. sayfa)
-
-
bunun 1 milyon tl borcu var kendine hayrı yok gidip çalışmıyoda ama görüşeceğiz
şimdi uyuyodur kalkınca cevap verir sana
-
benim de aynı üzerime mal mülk yok maaş da yok. henüz icraya verilmedim ancak hukuk bürosu dosyaların icra bölümüne gittiği ile ilgili bir sms attı en son..ve kendileri de günaşırı arayıp ödeme almaya çalışıyorlar. bende durumlar nasıl olacak bakalım merak ediyorum. Şimdi asgari ücret zammını bekliyorlardır o zaman 4/1 yazısını gönderirler çalıştığın yere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 30 Aralık 2024; 8:48:17 > -
Şimdi e devletten kontrol edim dedim, çalıştığım fabrikaya evrak göndermişler,3 Aralık'ta onlarda bilgi verip cevaplamış büyük ihtimalle maaşın 4te biri kesilmeye başlar bu ay,haberleri olmaz diyordum inşallah 2 3 ay daha kendimi toparlarim akbaba gibi fırsat vermediler,1.5 ay düzgün maaş alabildik
-
Malesef Şimdi e devletten kontrol edim dedim, çalıştığım fabrikaya evrak göndermişler,3 Aralık'ta onlarda bilgi verip cevaplamış büyük ihtimalle maaşın 4te biri kesilmeye başlar bu ay,haberleri olmaz diyordum inşallah 2 3 ay daha kendimi toparlarim akbaba gibi fırsat vermediler,1.5 ay düzgün maaş alabildik
-
hiç sektirmezler hocam ellerinde öyle bir sistem var ki incik cıncık arayıp tarıyorlar..sgk girişini gördükleri anda direkt belge yollarlar işyerine..ailemin üzerine olan evleri ve dükkanı görüp bana telefonda ''ailenizden miras hakkınız varsa onu alamaz mısınız'' diyecek kadar alçaldılar..sanki annem babam hakka yürümüş de miras kalmış bana gibi tövbe tövbe.. tersledim inceden. ondan sonra da konuşmadık daha..arıyorlar açmıyorum..yasal süreci başlatmalarını bekliyorum..inceldiği yerden kopsun..
-
Geçmiş olsun malesef buna benzer olayı bende yaşadım faiziyle birlikte 300 bine yakın borç var icraligim, işyerinede.kagit yollamışlar bundan sonra maaşın 4te biri kesilecek,yapılandırma düşündüm ekstra faiz biniyor ne anladım bende yapılandırmadan,kredi kartiylada olur dediler onada faiz biniyor, artık ölene kadar keserler 4te birini bu borç bitmez elime toplu para geçmedikçe,nakit ödeyin diyorlar faizleri silelim indirim yapalım keşke olsada ödeyebilsem,bir bok yedik yıllarca çekecez.anlasilan,evlilik araba hayali cöpe gitti benimde,bende araba alacaktım olan para gitti üstüne borca icralık olduk ,rüyamda gorsem bu duruma düşecem inanmazdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDirtyHandsl -- 1 Ocak 2025; 17:8:8 > -
aslına bakarsanız böylesi daha iyi bence..en azından ev icrası vs o stresi yaşamayacaksınız..maaşınızdan kesilecek..ama 10 yılda ama 20 yılda bitecek borç..bundan sonrası bankanın sorunu. Siz oyunu kuralına göre oynadığınız müddetçe hiçbirşey olmaz
-
Uzun vade yapılandırma sart oldu bir dönem 72 ay yapmışlardı insanlar nefes almıştı -
72 ay da olsa kesinlikle faizsiz yapılandırma şart..öbür türlü şimdikinden pek farkı olmaz
-
Böylede isterlerse gene ev icrası yollarlar,hesaplarima göre borç anca 3 4 yıla anca biter,2 3 ay daha farketmeselerdi en azından biraz rahatlardim kısmet değilmiş,inşallah çalıştığım yer sorun çıkarmaz
-
Ev icrası da isteseler ne alabilecekler? Kendisinin ve ailesinin ortak kullanımına ait tüm ev eşyası haciz edilemiyor. Maaş haczinden sonra kolay kolay o topa girmezler artık çünkü ev icrası tamamen angarya'ya döndü. Ancak göz korkutmak için kullanılabilir başka da birşey olmaz yani fiilen eşya meşya alamazlar. Yükte hafif pahada ağır şeyler hariç tabi.
Benim de nereden baksanız 7-8 senede biter kesinti olursa. O kadar da hiçbir banka beklemez. Eninde sonunda varlığa devrederler. Onlarla anlaşır daha cüzi miktara kapatırız.
-
Çalıştığınız sürece sorun yok en azından ev haczi vesaireden kurtuldunuz. Hayırlısı olsun. Maaştan kesilir her ay.
-
Yanlız benim 300 bine yakın borç 200 bini akbanka 100ude iş bankasına 2side benzer zamanlarda maaş haczi göndermiş nasıl olacak, simdi uyaptan baktimda,iş bankasi 2 Aralık'ta işyerine haciz yazısı göndermiş,akbankta 9 Aralıkta göndermiş yazıyı inşallah 2 sini birden kesmezler maaştan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDirtyHandsl -- 1 Ocak 2025; 17:20:49 > -
ilk önce hangisi maaş haciz talebi yolladıysa o 4/1 kesinti alır. diğeri sırada bekler
-
Gençler mesela bu ay ki kredi taksitlerini ödemesem ve bundan sonraki aylarda hep böyle 1 ay gecikmeli şekilde ödesem icralık olur muyum?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X