olmazsınız. sadece faiz işler. sektirerek ödersiniz gene icralık olmadan. 3 ay arka arkaya ödenmez ise takibe düşüyor |
İcra mahkemelerindeki dosya sayısı 30 milyona yaklaştı (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İcra dosyaları sıraya girer aynı anda kesilmez
-
qnb'den icraya düşmek üzereyim, ancak maaş hesabımdan da gecikmeli kredilerim mevcut. maaş yattığı gibi gecikmeli kredilere kesiliyor otomatik olarak. İcra'ya düştüğüm zaman maaşımın 1/4'ü icra için kesilecek ama kalan 1/3 maaş hesabındaki gecikmeli kredilere gitmeye devammı eder ?
-
Geçmiş olsun
Maaşınızı Qnb den mi alıyorsunuz?
-
Maaş kesintisi maksimum 4/1 olabilir. Gerisi size kalır ancak maaş qnbye yatıyorsa öncelikle icra kesintisine 4/1 gider geri kalanı da gecikmiş ödemeleriniz varsa onlara dağıtılır. İmkan varsa maaşı farklı bankaya aktarın ya da yatar yatmaz hemen çekin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim, hayır maaşım farklı bankada. qnb'den icralık olduğum zaman maaş bankamdan 1/4 kesinti olacaktır. ancak maaş bankamda da gecikmiş kredili ürünlerim mevcut. şuan için maaş yattığı gibi onlara otomatik çekiliyor zaten. icralık olunca bu durum değişiyormu onu merak ettim. yani 1/4 maaşımdan kesinti olunca kalan tutarda maaş bankamdaki gecikmeli ödemelere otomatik olarak çekilmeye devam edermi ? böyle olursa maaştan hiçbir şey kalmıyor çünkü.
-
Bu durum hakkında bir bilgim yok maalesef eğer bir bilgi edinirseniz burada da paylaşın lütfen
-
yaşayıp göreceğim malesef, paylaşırım sonucunu
-
Allah yardımcınız olsun inşallah hocam
Bu süreçte yaşadıklarınızı burada aktarırsanız eğer sizinle benzer durumları yaşayan veya yaşayacak olanlara büyük bir bilgi kaynağı bırakmıs olursunuz
-
4/1 kesinti sonrası kalan mebla gene maaş bankanızdaki gecikmelere dağıtılacaktır. O yüzden maaşı yatar yatmaz çekin veyahut da çalıştığınız yerle görüşün imkan varsa maaşı elden ödesinler veya farklı bir bankaya aktarsınlar
-
teşekkür ederim
-
siz de başınızdan geçenleri adım adım aktarırsanız buraya diğer arkadaşlar içinde rehber olur hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X