Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ID-Cooling SE 224 XTS Black Satın Al 10 Ocak 2024 14:59 1 1 ID-Cooling SE 224 XTS Black Selam,Temmuz ayında aldım ancak tatil dönüşü kullanmaya başlayabildim. Eylül ayından bugüne kadar kullanılmıştır. Kutusu ve aksesuarları tamdır, içinden çıkan bir sıkımlık termal macunu dahi kullanılmamıştır. Garantisi devam etmektedir. Kozmetik sorunu yoktur. Arkadaşım peerless assassin se soğutucusunu verdiği için elimde atıl vaziyette.Ankara-Kırıkkale elden teslim. Bana güvenmek şartıyla uzaktan alabilirsiniz isterseniz kargoya, otobüse veya civarda eşinize dostunuz teslim edebilirim.ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İşlemci Soğutucu | Gelbura.comSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Temmuz 2025 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] i7 4770/16gb/Rx570 4gb/h81m-k Powerboost PSU 650W ID-Cooling SE 224 XTS Black [Satıldı] MSI MAG A750GL PCI5 ATX3.0 3000TL