Şimdi Ara

ID, Discovery Showcase ve Animal Planet Platformdan Ayrılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gece 00.01 itibariyle 186. kanaldaki ID HD, 187. kanaldaki Discovery Showcase HD ve 193. kanaldaki Animal Planet HD kanalları Digiturk'ten ayrılıyormuş.

Bu kadar spor içeriği alırken bu kanalları nasıl oluyor da ellerinde tutamıyorlar Katarlı milyarderlere rağmen soru işareti

Kaynak ;http://www. turke****.com/satforum/showthread.php?t=744954&page=30&p=9687552&viewfull=1#post9687552

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 17 Mayıs 2019; 18:27:16 >

• Bir süre önce tivibu dan da çıkmıştı bu kanallar. Acaba komple tr den mi çıkıyor belirli kanallar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık platform bitiyor resmen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Bir süre önce tivibu dan da çıkmıştı bu kanallar. Acaba komple tr den mi çıkıyor belirli kanallar.
    Tivibu’da investigation discovery var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum sitelerinde sürekli dsmartı kötüleyip digiyi savunan arkadaşlar bunu da savunsunlar bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digikatar olduktan sonra bilançoya şöyle bakıyorum.
    Çıkarılan kanallar;
    Pro7
    Bein movies comedy
    Bein movies festival
    Fox sports
    Extreme sports
    MTV
    E! Entertainment
    Flash tv
    Bursaspor tv
    Bir de utanmasalar eurosportları çıkarma gibi bir skandala da imza atacaklardı.
    Bu gece de;
    İD
    Animal planet
    Discovery showcase

Eklenen kanallar;
    Cgtn
    Cgtn documentary

1 yılda yaptıkları icraatler bunlar büyük bir alkışı hakkediyorlar bence Helal olsun.

Sıradaki kurbanların nat geolar ve bir kaç yabancı haber kanalı olacağını düşünüyorum. Sadece bir iki sinema, dizi kanalları ve beinsportlar ve ulusal kanalların kalacağını düşünüyorum. Gerçekten dalga geçmiyorum, ciddiyim bunda.

Beklentim yok yeni kanal geleceğini artık, bari elimizdekilerden olmasak dedikçe önemli kanallar gidiyor, kimse de tepki vermiyor burdan yazıyoruz anca. Çorba olmuş 10.sınıf Türk ligi izlemek için almak isteyen varsa saygı duyarım, ama benim gibi diğer paketleri alan arkadaşlar için de Allah akıl fikir versin.

@turkeyF O R U M 'dan carew89dan alıntıdır.

ayrıca kendisi twitterda tepki oluşturulması için tag açtı desteklerinizi bekliyoruz.

#DigiturkKanallarımaDokunma

Gören forumdaşlar twitterda 1 tweet ile destek versin..
    Yarın gün boyu devam ettireceğim..

ID, Discovery Showcase ve Animal Planet Platformdan Ayrılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lampard23 -- 18 Mayıs 2019; 3:46:33 >

• Yaptıkları tek iyi şey bütün belgesel nakallarını geçte olsa HD yapmak olmuştu ama şimdi mevcut kannaları azaltıyorlar, yazıklar olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.