< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 25 Eylül 2024; 1:47:14 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 25 Eylül 2024; 1:47:14 > |
Çok sönük bir sunumdu. 10 Dakikası zaten death stranding denen yürüme simülasyonuna gitti. Teknoloji geliştikçe daha güzel kaliteli oyunlar görmemiz gerekirken sürekli eski oyunların remake ve remastered sürümleri ısıtılıp önümüze sunuluyor. Naughty Dog mesela yeni nesile hala oyun çıkaramadı. Ben şu sunumda Uncharted 5, days gone 2, killzone, infamous gibi oyunlar görmek isterdim. Şuan tek beklediğim oyun var oda GTA 6. Ne yazık ki oyun sektörü hiç iyi yere gitmiyor.
|
10 saniyelik trailerdan başladı geleneksel klasiğimiz "Downgrade yemiş muhabbetti" Hayırlı olsun
|
Ben Sony bin başında olsam ( biraz sonra anlatacaklarım için ben değilde başkası var zaten)
ND nin kapisina bi tekme atar önce girer girmez ilk Neil e iki tokat çeker toplanın lannnnnn diyip bi nara arar sonrasında ana avrat bacı soverdim lan PS5 çıkalı nerdeyse 5 yıl olacak hala oyun yok PS3 de 4 oyun PS4 de 2.5 ps5 de 0 oyun sizi mu besliycem.s....min evlatları diyip neile iki daha doladiktan sonra (tokatı) lan kendi gel gavat sen yönetmen değilsin burasıda neffflix değil oyun firması ne dizi boku.deşisştiriyon lan diyip tokatlari hizlandirip şiddetini artirirdim. |
Concord 2 gelse ne dehşet olurdu. İlk oyun süper bir excti tarihe gecti.
|
Rise of the Ronin Playstation 3 için çıkacakmış unutmuşlar şimdi çıkarıyorlar bence grafiklere bak. Ghost of Tsushima bundan kat be kat daha iyiydi.
|
Çöpsuyu ötesi bir sunumdu. Teşekkürler S*ny
|
Sunumu beğenenler şaka filan yapıyor heralde. |
Tam bir etkinliği on parçaya bölelim, onları da her ay 10 dakika gösterelim diyen kimse onun ben... Aşırı gereksiz ve sinir bozucu bir format. Çoğunluğun beklentisi ne ise tam tersine gitmekten bıkmadılar.
Şimdi kim beklesin 1-2 ay daha. |
Keşke Days Gone 2 duyurulsa. Çok güzel bir oyundu.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|