Ghost of Yotei beni tek heyecanlandıran duyuru oldu. Horizon Remastered yerine Days Gone olsaydı keşke. |
State of Play | PlayStation | ANA KONU | (45. sayfa)
-
-
bu duyuruya ben okeyim. horizon dışında süper olmasa da derli toplu sunum oldu.
Ghost of Yotei, şimdiden 2025 game of the year diyecektim, GTA6 aklıma geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oly1786 -- 25 Eylül 2024; 12:25:44 > -
Genel olarak 3. parti stüdyoların oyunlarının gösterildiği bir sunum oldu. Ghost of Yotei çok güzel görünüyor, ilk oyun da harikaydı, bu da güzel olur. Genel olarak beklentilerin altında kaldı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 25 Eylül 2024; 12:26:19 > -
Bunlar markayı bitirmek için yemin etmişler sanırsam.
-
Sunumu beğenenler şaka filan yapıyor heralde.
-
yine çöp kamyonundan hallice bir sunum olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofbet -- 25 Eylül 2024; 13:40:35 > -
Hocam bu Showcase değil ki State of Play. Daha önceleride hep böyle olmuştur. Ya orta hallidir yada beklentinin daima altında kalır. Birileri beğendikleri oyunları hoşuna gidenleri gördüğü için sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Diğer yandan başlık eğer Playstation Showcase olsaydı en az 4 - 5 Tane Exc. duyururlardı ama State of Play oyun durumu. :)
Diğer yandan Sunum sonları genelde oyun duyuruları olur Resident Evil gibi, Rise of The Ronin gibi, Kojima'nın yeni oyunu Physint gibi. vs.
Ben 6 - 7 tane kendime ait beğendiğim oyunu yazdım sıfır beklenti ile izlemiştim siz düşünün. :)
Gönül isterki bu State of Play'de ;
Santa Monica'dan Yeni IP
Naughty Dog'dan Yeni IP
Insomniac Games'den Wolverine
Bend Stüdyodan Yeni IP
BluePoint Games Yeni IP
Guerilla Games'ten Horizon 3 gibi oyunlar duyurulsun isteriz ama maalesef bu biraz uç noktalarda olur.
Sony elinde ki taşları yavaş yavaş dökmeye başladı Aynı PS4 Pro nesline geçiş yaptığımız dönemde ki gibi. Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecektir. Tabi bu benim düşüncem. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X