👀 |
State of Play | PlayStation | ANA KONU | (41. sayfa)
-
-
GoT 2 olmaz hocam, Tsushima hikayesi bitti. Ghost of Shogun olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 24 Eylül 2024; 18:26:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşin içinde Nixxes varsa bir PC portu duyurulacak gibi duruyor. Stellar Blade, Spider-Man 2 veya The Last of Us : Part 2 olabilir. Dizi 2025'te yayınlanacağı için hazırlık yapıyor olabilir. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 24 Eylül 2024; 20:22:38 > -
Diğer stüdyolara baktım hiç biri RT etmemiş. Nixxes'tan birden fazla port duyurusu göreceğiz gibi. Önden HZD Remastered gelir. Arkasından da Spider Man 2. TLOU Part II bir ihtimal onun portunu Iron Galaxy yapıyor olabilir. 2 gün sonra Last of Us'ın 2.sezonun ilk teaser fragmanı gelecek diyorlar. Bakalım PC duyurusu da yapılacak mı göreceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seneler oldu, yeni oyun gelse daha iyiydi ama bu da hiç yoktan iyidir.
Katılıyorum hocam. Belki arkaplanda geliştirme aşamasında olduğu düşüncesi yatıyor kafamda. Neden diye soracak olursanız. Legacy of Kain: Soul Reaver – The Dead Shall Rise adında bir şey duyurmuşlardı. Belki ona ithafen başlatılmış olabilir.
https://www.kickstarter.com/projects/bitbotmedia/legacy-of-kain-soul-reaver-prequel-graphic-novel
Yada Farklı bir yolda izlenebilir emin değilim. :)
-
Remasteredın remasteredını bekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar çok Remastered haberleri duyuyoruz ki PlayStation 5 Pro Remastered duyururlarsa şaşırmam
Zaten tahmin ediyorum bu sefer japonyanın bir bölümünde shogun lar ile mücadele ettiğimiz bir oyun olacak gibi geliyor. Bana farketmez ister Ghost of adalar olsun ister Ghost of fikirtepe sucker punch ne yapıyor bir haberimiz olsun.
-
Gerçekten Remake ve Remastered hak eden oyunlar olsa içimiz yanmayacak. PS3 ve öncesinde çakılı kalmış oyunlar dururken, gelen haber Horizon Remastered
-
Bu şekilde bir sızıntı varmış
-
Ps4 oynatır bunlari
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3-4 senelik oyunlara Remake görmek istemiyorum umarım yeni ve heyecan verici bişeyler olur. Remake yapacaksanız da remake yapmaya değer Ps2/Ps3 dönemi oyunlarını yapın
-
bu sızıntı doğru
çıkmış oyunlarda DLC gelecek. (stellar blade, Alan wake 2 gibi)
Horizon Remake zaten sızdı.
astro bot'a belki ufak bi free update gelebilir.
gecenin tek beklenen oyunu RE9 olacak gibi. gerisi tırt.
-
Hell is Us gösterilirse bu sunum beni sevindirir. :) Uzun zamandır beklediğim bir yapım State of Play gibi bir yerde gösterileceğini sanmıyordum ama olursa güzel olur. :)
-
Bugün akşam da hayal kırıklığı olacak gibi.
-
State of Play olduğu zaman her zaman beklenti en düşüğe ayarlanmalı hocam. Geçmiş State of Play'lere baktığınızda hep böyle geçmiştir. :)
-
Oldukça vasat bir sunum olacak gibi sabah işe gidecekler için uykusuz kalmaya değmez yatın uyuyun :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lego horizon, dragon age, alan wake dlc, monster hunter, metro vr, bunlar kesin olacak net keşke olmasa 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X