Şimdi Ara

State of Play | PlayStation | ANA KONU (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
23
Favori
40.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok beklentiye girmeye gerek yok ama önceki state of playlere göre daha iyi bir sunum olacak gibime geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt

Sanırım 2026 o eski E3 kafası geri dönecek bunun için açıklama yapmışlardı hocam. "iicon" adında daha önce paylaşmıştım. Köklü Oyun Firmalarının katılımları şimdiden onaylandı ve bunun için destekliyorlar. Güzel olacak gibi. :)

• Wolverine yeni oynanış + çıkış tarihi

Yötei oynanış çıkış aralığı

Resident Evil'den bilgiler

Death Stranding 2 çıkış tarihi

3 5 de bağımsız yapımcının oyunları ile ilgili videolar.

• Yeni haberim oldu. Gow ile ilgili bir şeyler gelsin yeter. Şu eski oyunları yapıyorlarmış sanırım sızdırdı biri.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    +spider man venom dlcsi yada wolverine
    +ghost of yotei
    +death strading 2

• GoW Trilogy bekliyorum. Duyurdukları anda konsolu çekerim yoksa yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şu psp god of war ları da koyun şu pakete 6 oyun istiyorum 3 değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 12 Şubat 2025; 20:28:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bana bunlar lazım State of Play | PlayStation | ANA KONU  

zEUSSsssss

State of Play | PlayStation | ANA KONU

Kratos : A choice from the gods, is as useless as the gods themselves.

Zeus : Even now, as you draw your last breath, you continue to defy me?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 12 Şubat 2025; 21:18:21 >

• GOW'un artık remake olması gerekiyor. Özellikle 1-2'yi remake yapsınlar. Mümkünse GOW-3 remake. Kısacası ilk 3 oyun remake olursa tadından yenmez. PSP oyunları remastered olabilir.

• Gow 1-2-3 Remake beni azdırır.

Beklentilerim;

Ghost of Yotei oynanış
    Wolverine oynanış
    Death Stranding 2 oynanış
    Metal Gear Solid oynanış
    Days Gone 2 announcement
    RE9 oynanış

• Saglam bir sey gelir mi ona gore uyumayacagim

• Gelir garanti uyuma State of Play | PlayStation | ANA KONU  

• SacredDivinity kullanıcısına yanıt

Days Gone 2 gelmez, ancak Ps5 remastered gelir.

• yine husran bir etkinlik olacak gibi hissediyorum.

Mesela son tanitilan Insomniac oyunuyla ilgili hicbirsey gelmeyecegini ve projenin iptal olacagini dusunuyorum. O yaptiklari reklamla amac sanki o donem kaybettikleri parayi sponsorlardan cikartmakti..

beklentim en azindan yillar once gosterilen wolwerine oyunu ama o da CGI goruntuden oteye gitmedi. Buyuk ihtimal Ghost of Tsushima nin devam oyunu gosterilecek. GTA 6'da ertelenecek gibi hissediyorum.

Yani yine beklentinin altinda kalacak gibi hissediyorum. Keske boyle olmasa ama her yil ayni beklenti ve husran. Alistirdi bizi Sony malesef.

• Lies of P'nin DLC'si gelebilir diyorlar. Resmi siteleri kilitli bir şekilde duruyor sanırım ilerleyen saatlerde aktif edecekler gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 13 Şubat 2025; 0:5:43 >

• Shinji Mikami reis son bir şarkı çal bize

The Evil Within III

State of Play | PlayStation | ANA KONU

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 13 Şubat 2025; 0:30:9 >

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Yok dayanamiyorum sabah bakarim

• Yayın İzlemek İsteyenler için.

State of Play | PlayStation | ANA KONU PlayStationyoutube
    State of Play is back tomorrow, February 12! Tune in live for news and updates on great games coming to PS5. The show celebrates a creative and unique selection of exciting games from studios around the world. The 40+ minute show begins February 12 at 2pm PT / 5pm ET | 11pm CET / February 13 at 7am JST on YouTube and Twitch, and will be broadcast in English and Japanese. See you tomorrow! Regarding co-streaming and video-on-demand (VOD) Please note that this broadcast may include copyrighted content (e.g. licensed music) that PlayStation does not control. We welcome and celebrate our amazing co-streamers and creators, but licensing agreements outside our control could interfere with co-streams or VOD archives of this broadcast. If you’re planning to save this broadcast as a VOD to create recap videos, or to repost clips or segments from the show, we advise omitting any copyrighted music. #ps5 #ps5games
    https://www.youtube.com/watch?v=vQtPbTOhLEc
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.