< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
State of Play | PlayStation | ANA KONU (40. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
State of Play | September 24, 2024 [ENGLISH]
PlayStationyoutube
Tune in live for news and updates on more than 20 upcoming PS5 and PS VR2 games from studios around the world. The 30+ minute show begins September 24 at 3pm PT / 6pm ET | September 25 12am CEST / 7am JST on YouTube and Twitch. Regarding Co-streaming and Video-On-Demand (VOD) Please note that this broadcast may include copyrighted content (e.g. licensed music) that PlayStation does not control. We welcome and celebrate our amazing co-streamers and creators, but licensing agreements outside our control could interfere with co-streams or VOD archives of this broadcast. If you’re planning to save this broadcast as a VOD to create recap videos, or to repost clips or segments from the show, we advise omitting any copyrighted music. #ps5 #ps5gameshttps://www.youtube.com/watch?v=fVs0suPHAX8 -
Days Gone Remastered
-
Horizon Zero One Two
Concord 2 heyecan verici.
-
-
Dusk Golem, RE9'un State of Play'de duyurulmayacağını söylüyor.
“%100 şeffaf olmak gerekirse, ne kaynaklarımdan ne de dedikodulardan Resident Evil 9'un State of Play'de açıklanacağına dair herhangi bir haber duymadım. Yanılmayı çok isterdim ve RE9 hakkında bir şeyler elde ederiz ancak kişisel olarak bunun henüz açıklanma zamanının geldiğini düşünmüyorum.
Lunatic Ignus böyle düşünmüyor.
Resident Evil 9'un State Of Play'de duyurulacağını söylüyor. Ona göre bu oyun serinin en iddialı versiyonu olacak ve 2025'in ikinci yarısında piyasaya sürülecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 24 Eylül 2024; 11:43:12 > -
2 gün sonra TGS 2024 var capcom-konami-Square Enix den bugece birşey çıkmaz
Death Stranding 2: On the Beach çıkış tarihi ve gameplay
bir adet remaster çıkış tarihi ve gameplay
2 adet yeni VR oyunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 24 Eylül 2024; 11:59:51 > -
Capcomun Re9 duyurma zamani geldi, remake daha sonraya duyururlar (code veronica bekliyorum)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
RE 9 ile kapamasınlar sunumu elbet biliyoruz geleceğini, DS 2 de görmek istemiyorum zaten tokyo fuarında geniş geniş görücez. Kısa kısa peş peşe bombaları açıklasalar ne iyi olur game playden de vazgeçtik sayelerinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 24 Eylül 2024; 13:3:38 > -
Yeni GoW duyurulursa PS’e geri dönerim net
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen bir pc portu duyurulur ama hangisi? En olası TLOU 2 gibi görünüyor ama gönlüm Demon's Souls'tan yana.
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir tek tlou 2 kaldı. Gelsin artık. 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bloodborne Remastred
Bloodborne 2
Bloodborne Forbidden West
Bloodborne Zero Dawn
Bloodborne Remake
Duyurulması beklenen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 24 Eylül 2024; 15:38:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir naughty dog süprizi gelir mi acaba
Çıkacak Remake Oyunlara bakılırsa Firmalar Remake olayına sıcak bakıyorlar belli ki. :)
Max Payne 1 -2 Remake
Splinter Cell Remake
Star Wars KOTOR Remake
Prince of Persia Remake
Final Fantasy 7 Part 3 Remake
Gothic Remake
Silent Hill 2 Remake
Metal Gear Solid : Snake Eater Remake
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 24 Eylül 2024; 15:46:45 > -
MGS vol 2 veya MGS 4 Remastered gelsin..
-
Bloodborne Concord Edition’ı merak ediyorum ben de.
Çok geç yav gece 1 ne, yarın sabah haberlerden öğreniriz artık.
Santa Monica ve Naughty'nin yeni oyunları gösterilirse muazzam olurdu, sanırım iki taraf da yeni IP üzerinde çalışıyor. Bu firmaların oyunları çok sağlam oluyor, sabırsızlanıyorum.
-
Hadi Hayırlı olsun. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X