< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
State of Play | PlayStation | ANA KONU (38. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Pro duyurusunun üzerine boş geçmezler muhtemelen ama Sony yani sonuçta.
-
Ps2 ve ps3 oyunlarını 4k’ya remaster etmenin proya nasıl bir faydası dokunacak ki? Değil PS5; Ps4 bile çalıştırabilir bu oyunları. Remake dersiniz anlarım da remaster biraz saçma olmuş. Bu arada bence bütün gow serisi derlenip remaster edilmeli ki ps3 gibi bir konsolda kilit altında kalmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani 2025 geçtim 2026 ne çıkacak görsek yada söylense yeterli. Sony tarafında 2025 de wolwerine hariç ne çıkacak bilmiyoruz cidden. Bir tane daha ağır top çıkmalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla çıkmasa bile satışlar tıkırında free to play oyunlardan aldığı komisyonlarla 3 nesil geçinir Sony artık eskisi kadar oyun yapmasına gerek yok bekleyen siz biz 3-5 kişiyiz Fortnite fifa hariç açmıyor millet konsolu
-
Rakip yok rakip
Sony yalniz kaldı konsol davaslarinda. Nintendo var oda kendi kulvarında zaten farklı bir kitleye hitap ediyor. Xbox 360 zamanında microsoft sonyi çok zorladı ve dünya kadar Sony exc gördük. Ancak şu an Sony için bir tehlike yok. Rolentiye almış gidiyof. Nesli bu şekilde bir iki oyun çıkışı yapıp kapatır 3. Party studiolarla demedi demeyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar çaresiz kaldı ki millet Ps3 oyunlarını 4K 60 FPS oynatıyoruz artık deyip eski oyunları 10-20 dolardan satışa koysa kapış kapış gider.
Şahsen böyle bir şeyi bence zaten çoktan yapmaları lazımdı ya, neyse.
-
Spec Ops The Line, Alice Madness Returns, The Darkness 3, Dark Sector, Wolfenstein 2009, Return The Castle Wolfenstein gibi oyunlar Remake olarak çıkarılsa gerçek oyun severler seve seve kabul eder zaten. Bunların içine Shadows Of The Damned ve Lollipop Chainsaw gibi yapımları da ekleyebilirdim çünkü çok sevdiğim oyunlardır ama ikisi de Remake olarak çıkıyor ya da çıktı. Aslında bu oyunlar olsa şimdi ilaç gibi gelirdi.
-
Etkinlik olacağına dahir resmi bir bildiri varmı göremedim ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam remake oyunu bastan yapmak oldugu icin astari yuzunden pahaliya gelir firmalar ugrasmaz ancak remastered olarak gelseler kesinlikle havada kapacak bir kitle var. Gerci daha Bloodborne icin 60 fps patchi yayinlamayan adamlardan ne bekliyorsak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir şey çıkarmasalar oynanacak oyun dolu kingdom come 2 zaten beni 3 ay sömürür ps5 pro için beklettiğim backlog da oyun dolu, AC shadows 90 puan almaz ise almak için bekleticem 36 yaşındayız tüm gün oyunda oynamıyoruz benim için hava hoş. Benim heyecanla bekleyecek god gibi lastofus gibi oyun istiyorum o bekleyiş oyuncu için çok zevkli
-
State of Play yarın, 24 Eylül'de geri dönüyor!
State of Play yarın, 24 Eylül'de geri dönüyor! Dünyanın dört bir yanındaki stüdyolardan gelecek 20'den fazla PS5 ve PS VR2 oyunu hakkında haberler ve güncellemeler için canlı yayını izleyin.
30+ dakikalık program 24 Eylül saat 15:00 PT / 18:00 ET | 25 Eylül saat 12:00 CEST / 07:00 JST'de YouTube ve Twitch'te başlayacak ve İngilizce ve Japonca olarak yayınlanacak. Yarın görüşmek üzere!
x (formerly twitter)
PlayStation (@PlayStation) on Xhttps://x.com/PlayStation/status/1838254671456018525
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 23 Eylül 2024; 19:37:43 >
-
30+ bir şey beklemeyinin habercisi
ne olur death stranding 2, wolverine, RE9 hariç ağır bombalardan bir şeyler olsun şuan ghost of thusima 2 bile olur. 4 sene oldu sucker punch uyuyor mu? Santa monica'dan bir tane teaser da çiçek olur.
Lütfen Last of us 2 pc duyurusu için vakit ayırmasınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 23 Eylül 2024; 20:14:5 > -
Yerimizi alalım.
PlayStationyoutube
Tune in live for news and updates on more than 20 upcoming PS5 and PS VR2 games from studios around the world. The 30+ minute show begins September 24 at 3pm PT / 6pm ET | September 25 12am CEST / 7am JST on YouTube and Twitch. Regarding Co-streaming and Video-On-Demand (VOD) Please note that this broadcast may include copyrighted content (e.g. licensed music) that PlayStation does not control. We welcome and celebrate our amazing co-streamers and creators, but licensing agreements outside our control could interfere with co-streams or VOD archives of this broadcast. If you’re planning to save this broadcast as a VOD to create recap videos, or to repost clips or segments from the show, we advise omitting any copyrighted music. #ps5 #ps5gameshttps://www.youtube.com/watch?v=fVs0suPHAX8 -
Bence beklentiyi fazla yüksek tutmamak lazım. Yine hayal kırıklığı yaşatacaklar gibi duruyor 😔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beklediklerim:
Bloodborne Remastered (Olmayacak ama olsundu)
Resident Evil 9 (RE 4 ve RE 3 State of Play'de duyurulmuştu sever Capcom)
Dino Crisis Remake (Zor ama bekliyoruz)
The Last of Us Part 2 PC
-
Yine nerde incik boncuk plus oyunları varsa onları tanıtırlar kapanista da days gone remastered gösteriler sonra da sövme seansıyla geceyi noktalarız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
TR saati ile gece 01:00'e geliyor sanırım. tekrarına bakacağım artık.
-
Dino Crisis 2 Remake mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X