Abi Sony ne oyunlar duyururdu be sahiden eskiden de. Yer yerinden oynardı bir sunum yaptığında. Concord ne ya hala aklım almıyor. Birisi daha söylemiş, yirmi sene sonra bile bahsi geçecek çok trajikomik bir s.çış hikayesine tanıklık ettik. |
State of Play | PlayStation | ANA KONU (36. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben öyle zannetmiyorum hocam ya. Yine güzel duyuruları olacaktır hemen havlu atacak bir Firma değil Sony bunu tüm oyuncular bilir. Concord olayı ise neredeyse hiç reklamı olmayan sadece State of Play'ler de gördüğümüz bir oyun. Sony kendisi bu kadar durmadı üstünde. Live Service oyunu 6 tane yapacaklar bunlardan 3'ü tutacak 3 tutmayacak. Bu böyledir her zaman. :)
Sony herşeyden ders çıkaran bir Firma bir yanlış olduğu takdirde gözünün yaşına bakmıyor Kendi oyunları da olsa, Cyberpunk 2077 gibi bir oyunda olsa çizgileri kesin.
Bundan sonrası için güzel hamleleri, Güzel duyuruları olacağını düşünüyorum 2025 ve Sonrasında oyuncuları coşturacaktır. :)
-
SÖYLENTİ: State of Play'de birinci parti oyunlar yer almayacak. Gösteri 19 Eylül Perşembe günü gerçekleşecek ve PS5 Pro'nun avantajlarından yararlanan bağımsız oyunların yanı sıra üçüncü taraf oyunlarına odaklanacak.
-
Çok güzel aynen devam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yoo Concord’a gayet de güzel masraf yaptı sony şimdi acısını başka yerlerden çıkartmanın peşinde. Bu oyun ps exc değilmiş gibi bir hava estiriliyor niyeyse ancak gayet de ps exc oyunu Concord ve ET durumuna düştü. Kraldan çok kralcı olup milyon dolarlık şirketleri savunmaya gerek yok. Hiçbirinden bir getirisi yok sonuçta kimsenin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kişi Sony'nin blog veya youtube arka kapı dediğimiz yöntem ile daha önce olacak şeyleri sızdırıyor olabilir. Bu zamana kadar ne dediyse çıktı. Bu söyledikleri de doğru çıkarsa güvenilirliği giderek artan birisi olacak. :)
-
söylentiler arasında en çok muhabbeti geçen oyunlar;
GOW Spin Off ( ? )
Cory Barlog'un Yeni IP duyurusu ( ? )
Ghost of Tsushima II ( ? )
RE9 duyurusu ( 2025'te çıkacakmış. )
DS 2 ( Tokyo Game Show'da çıkış tarihi verilmesi yüksek, 2025'te çıkacak. )
Bağımsız oyunlar ve üçüncü parti oyun duyuruları.
PC Port duyurusu ( Spider-Man 2 söylentisi )
30 - 40 dk arası sürecek.
18-19 Eylül veya 24 Eylül söylentileri mevcut.
uzun bir showcase yapılacağı söylentiler de dolaşmakta.
-
Aynen hocam bill-bill kun sonrası bu elemanın da dedikleri doğru çıkıyor. Geçen bill bill kun büyük bir PS oyunu var onu araştırıyorum demişti.
1. Parti oyun tanıtılmazsa topa bende tutarım bu sefer, bu sene cidden bu kadar sessizlik iyi değil. Pro dan sonra çoşulmalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Jeff Grubb'da 24 Eylül söylentisini doğrulamış durumda.
GameSpotyoutube
Jeff Grubb and Jan Ochoa are BACK with video game news! We chat about the current situation with Microsoft laying off 650 emplyees, PlayStation wanting to make family games, the PlayStation disc drive selling well, and much more!https://www.youtube.com/watch?v=qZoZoNIFD2s&t=1680s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 13 Eylül 2024; 13:25:49 > -
Lunatic Ignus: RE9, State of Play'de duyurulacak. Serinin en iddialı yapımı olacak.
2025'in ikinci yarısında çıkış yapacak.
Horizon Zero Dawn'dan daha heyecan verici bir duyuru gelecekmiş hadi bakalım. Gerçi ne duyursan HZD'dan daha heyecan verici olur ya neyse
Daha az heyecan verici
Ben Sony bin başında olsam ( biraz sonra anlatacaklarım için ben değilde başkası var zaten)
ND nin kapisina bi tekme atar önce girer girmez ilk Neil e iki tokat çeker toplanın lannnnnn diyip bi nara arar sonrasında ana avrat bacı soverdim lan PS5 çıkalı nerdeyse 5 yıl olacak hala oyun yok PS3 de 4 oyun PS4 de 2.5 ps5 de 0 oyun sizi mu besliycem.s....min evlatları diyip neile iki daha doladiktan sonra (tokatı) lan kendi gel gavat sen yönetmen değilsin burasıda neffflix değil oyun firması ne dizi boku.deşisştiriyon lan diyip tokatlari hizlandirip şiddetini artirirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 20 Eylül 2024; 10:54:31 >
HZD den daha heyecanlı duyuru olacakmış Allah Allah knack 3 tanıtsalar daha heyecan duyulur. Bu sunumda en az 2 veya 3 tane iyi süpriz olmazsa ciddi anlamda sıkıntıya düşecek. Süprizler wolverine, sp2 dlc değil, Sucker punch, ND veya Santa monica ne yapıyor, görmeliyiz. Hadi online servis oyun saçmalığında zaman ve para kaybedildi ama cidden kaliteli bir sunum şart. Teaser olsada yeterli yol haritası nedir görelim.
-
Aslında buna hiç gerek yok, Neil'i yollayıp, Amy Henning ve Bruce Straley'i geri getirmek yeterli.
-
İlk Last of Us'ın başarısında Bruce Straley'in payı büyük, millet Neil'i öve öve bitarafını kaldırdı. Keza Uncharted 4 de de öyle, adamın hakkı yeniyor..
-
Sony'nin SoT yapmaktan vazgeçmesi lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam, hayrolsun! sen PS tarafına pek uğramazdın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X