Şimdi Ara

İdam Mahkumu Birinin Üzerinde Yapılan Deney... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
17.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam kalpten gitmiş işte daha neyini tartışıyonuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: penguin

Ben Azrail Aleyhisselam'ı görmeden öldüğüme inanmazdım.

• eğer gerçekten böyle bir deney varsa bu deneyi yapan dallama kimmiş ben onu merak ettim asıl...
  • Fringe'de bir bölümde buna benzer bir şey işlenmişti.İzleyen veya hatırlayan yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 9 Ağustos 2009; 14:43:52 >
  • Binevi Placebo.
  • Kanıtlanmış, bilimde ve psikolojide yeri olan bir şey sunarsın bizim yarım akıllı veletlerde bunu geyik konusu yapar. Ondan sonra biz adam olmayız deriz böyleleri var olduğu sürece tabi olamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferfecir -- 9 Ağustos 2009; 14:53:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pLaYn0w

• Bende gözlerimi kapatıp fantasi kuruyorum.Hayal kuruyorum daha doğrusu ve orda hayalimdeki kızla cinsel ilişkiye girdiğimde gerçektende bi an sanki orda gibi hissediyorum kendimi ve boşalıyorum.

Aynı ekti galiba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Berber

Bende gözlerimi kapatıp fantasi kuruyorum.Hayal kuruyorum daha doğrusu ve orda hayalimdeki kızla cinsel ilişkiye girdiğimde gerçektende bi an sanki orda gibi hissediyorum kendimi ve boşalıyorum.

Aynı ekti galiba ?

Bu daha farklı bir etki bence.Abazebo etkisi falan olabilir.
  • bir soğuk hava deposunun et nakliyatı esnasında işçilerden biri tırın deposunda kapalı kalır ve bu farkedilmez,yola böyle çıkılır işçi tırın kasasında bir köşeye süner ve donarak can verir.nakliyat yerine ulaştıklarında kapak açılır,işçinin cesedi ile karşılaşılır fakat garip olan kamonun soğutma sisteminin çalışmıyor olduğudur.
    buda alıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: filidor

psikolojide buna plasebo etkisi denir.

• Of be ne ilginç yaratıklarız ...
  • Adamın biri varmış ''Gece yarısı ölcen.'' demişler ölmemiş.

SON
  • dün yazdığımız mesajlar nereye uçtu yahu :)
  • Eskiden konular kaliteliymis beee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbiden benim mesajlar niye silindi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Adamın birine sen kısırsın demişler adam inanmış belli bir süre sonra da ölmüş
    Bu saçma mesajı yazalı 9 sene olmuş.
  • Bu hikayeler fake olabilir tarzı bişey yazmıştım modların hoşuna gitmemiş herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende bunu yedin

• Yalan dolan işler. Azraili görmeden kimse ölemez.isterse kendini 100 yıl şartlasın.dogmakta can vermekte insanın elinde değil. Intihar bile bir yazgıdır.onu o duruma kadar getirip intihar etmesini sağlayan bir güç var.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.