Şimdi Ara

İDDAA HARAMMI DEĞİLMİ KAFAM KARIŞTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arada iddaa oynayan biriyim seviyorum çünkü futbolu seviyorum.Para kazanmak için değilde zevkine oynuyorum tabi kazanırsamda harcarım.Bu aralar harammı yoksa değilmi diye soru işaretleri var kafamda.Milli piyango , iddaa felan bunlar hep devletin zaten ozaman nasıl harama izin verirlerki hem verdigin para ozman devlete gidiyor pek anlayamadım bu işleri ne yapsam bilmiyorum sizin bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir ?

• şimdi din hocaları gıbı ahkam kesmemız yanlıs olur ama butun şans oyunları haramdır kumardır
    :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İddaa haramdır. O yüzden %43 lük gizli vergisi var. Yerden çıkan petrol de haram onun vergisi de içki gibi %70
  • devlet zinaya da ızın verıyo kumara da faize de
    Devletın en buyuk gelır kaynagı şans oyunları kapatsa ülke çöker :(

• Dhvletin dini islam mı da izin vermeyecek? Sen oynama kardeş haram boşver. Yanarsın allah korusun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu konuyu çok araştırdım. Net bir bilgi yok. Çeşitli fikirler var. İnternette araştırırsan bulabilirsin. Bir kısmı tamamen haram demekte ve bu oyunun %100 şans olduğunu düşünmekte. Ama bence %100 şans değildir fakat tabiki şansa dayalıdır. Zaten haram olmasının mantığı da zamanını ve sağlığını çalmasıdır diye açıklanıyor ve bir kısım da eğer zaman harcanmıyorsa ve kişinin bütçesini sarsmıyorsa bu tip oyunların zararlı olmadığı görüşünde. Karar senin. Kitaptaki ayetleri de oku, görüşleride oku kararını ver. Sorumlusu sen olacaksın başkasının kararının ve düşüncesinin sorumlusu olma.
  • İSTANBUL MÜFTÜLÜĞÜ ALO FETVA 190

TÜRKİYE'NİN HER YERİNDEN ALO FETVA 190
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet/elektro

İSTANBUL MÜFTÜLÜĞÜ ALO FETVA 190

TÜRKİYE'NİN HER YERİNDEN ALO FETVA 190

Aradim, payimi ayirdiysaniz haram değil dedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.