madem soru çok basit o zaman abuk sabuk yazılar yerine soruyu cevaplayın, olmadı iddaa.com.tr de yazıyor demek çok mu zor?
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
madem soru çok basit o zaman abuk sabuk yazılar yerine soruyu cevaplayın, olmadı iddaa.com.tr de yazıyor demek çok mu zor?
Tşk Ederim Arkdşım Böle İnsanlarda Var Bu Sitede
quote:
araştırmadan soruşturmadan gelmiş buraya ne soruyo hadi bulamadı diye gelse istese eyv. anlatırız bu aynı matematiğin anlamı ne gibi bişi olmuş usta fake zaten belli
quote:
Orjinalden alıntı: AhMeT.
quote:
araştırmadan soruşturmadan gelmiş buraya ne soruyo hadi bulamadı diye gelse istese eyv. anlatırız bu aynı matematiğin anlamı ne gibi bişi olmuş usta fake zaten belli
Arastırdım Anlamadım ondan Buraya konu açtım fake deilim siz cıvıklık yapcagınız bellı her konuda yaptıgınız gıbı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme