Şimdi Ara

İddaa Şampiyonluk Oranları Güncellendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizinki tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış. Siz futboldan kopup basket maçlarına yöneldiğiniz zaman Beşiktaş-Başakşehir yarışı devam ediyor olacak. Umursasan ne umursamasan ne yani anlayacağın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEX CROSS

Sizinki tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış. Siz futboldan kopup basket maçlarına yöneldiğiniz zaman Beşiktaş-Başakşehir yarışı devam ediyor olacak. Umursasan ne umursamasan ne yani anlayacağın

Aramızdaki puan farkı 5. 4-5 hafta sonra yine puan farkı o malum rakama çıkacak (siz iyi bilirsiniz ) Galatasaray - Başakşehir arasında devam eden bir rekabet olabilir belki ama bu sizin şerefli üçüncü/dördüncü olacağınız gerçeğini değiştirmiyor. 13 resmi şampiyonlukla nasıl dağ olduğunuzu anlayamadım ? Dağ'ın kim olduğunu karıştırdığınızı sanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ProSharper

quote:

Sizinki tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış. Siz futboldan kopup basket maçlarına yöneldiğiniz zaman Beşiktaş-Başakşehir yarışı devam ediyor olacak. Umursasan ne umursamasan ne yani anlayacağın

Aramızdaki puan farkı 5. 4-5 hafta sonra yine puan farkı o malum rakama çıkacak (siz iyi bilirsiniz ) Galatasaray - Başakşehir arasında devam eden bir rekabet olabilir belki ama bu sizin şerefli üçüncü/dördüncü olacağınız gerçeğini değiştirmiyor. 13 resmi şampiyonlukla nasıl dağ olduğunuzu anlayamadım ? Dağ'ın kim olduğunu karıştırdığınızı sanıyorum.

Şenol Güneş Bjk td'si iken şampiyonluk hevesi kurmasın bence kimse

bu yüzden biz fenerliler ve siz gs'lilerin yapacağı en iyi şey, Şenol Güneş gel hocam milli takımın başına geç türk futbolu gelişsin demek

• Önce 4 derbiden toplam 1 puan çıkarmayı başarın, sonra farkı açarsın
  • quote:

Galatasarayda metin oktay, Beşiktaşta edu, başakşehirde herve tum mu var şu an? Bunlar şu anki kadroların aldığı sonuçlar. İkinci yarıdaki derbilerde de adebayoru tutamayan maicon, pepe karşısında varlık gösteremeyen gomis oynayacak.

Senin bir önceki mesajda söylediğini bende 3 sene önce söyleyebilirdim.. 3 sene önce benim Galatasaray adına o sözü söylemem ne kadara anlamsı ise senin de şimdi bu sözleri bjk adına söylemen o kadara anlamlı..
  • quote:

Önce 4 derbiden toplam 1 puan çıkarmayı başarın, sonra farkı açarsın

Türkiyedeki tek derbinin Galatasaray-Fenerbahçe olduğunu ve berabere bittiğini düşünürsek 1 puan çıkmış oluyor ama bu sizin 5 puan fark yediğiniz gerçeğini değiştirmiyor ?

• ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt
    Zaten 3 sene önce bahsettiğin gibi oldu. Görünen köy kılavuz istemez. Bunu ben durup dururken söylemedim ki, sen mesajıma atlayınca karşılık olarak cevap verdim.

• ''Önce 4 derbiden toplam 1 puan çıkarmayı başarın'' (gelecekte gerçekleşme ihtimali olan bir talimat)

Önündeki 4 derbi sırasıyla: Fener - Trabzon - Başakşehir - Beşiktaş
  • quote:

''Önce 4 derbiden toplam 1 puan çıkarmayı başarın'' (gelecekte gerçekleşme ihtimali olan bir talimat)

o sene bu sene, bizden 3 puan
    trabzondan 1 ya da 0
    başak 0
    bjk 0

tahmini 4 çıkarabilirler bence
  • quote:

''Önce 4 derbiden toplam 1 puan çıkarmayı başarın'' (gelecekte gerçekleşme ihtimali olan bir talimat)

fener hariç hepsi kolay... fenerin zorluğu biz oraya en az 5-6 puan önde gideceğiz. berabere kalma hissinden kaynaklanan bir durgunluk olacaktır..

Not: hamza ile olunan balına şampiyonluktan sonra buradaki takımdaşım bazı arkadaşlar çok uçuyorlardı.. Tıpkı şimdi sizin uçtuğunuz gibi.. Ben size söyleyim bjk için yol bitti.. Ne yapıp edin Şenolu tutun o gidince iyice sarpasaracak işler sizin için.. bu yazımı 1,5-2 sene sonra hatırlarsın..

• ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt
    Uçma gibi bi durum yok. Fikirlerimin dayandığı veriler:

Geçen yıl bu 4 takımla oynadığınız 8 maç: 1 beraberlik, 7 mağlubiyet

By sene bu 4 takımla oynadığınız 4 maç: 1 beraberlik, 3 mağlubiyet, toplam isabetli şut 15

Bu konudaki son mesajım. Benle aynı fikirde olmayan arkadaşların da Allah gönlüne göre versin.
  • quote:

Uçma gibi bi durum yok. Fikirlerimin dayandığı veriler:

Geçen yıl bu 4 takımla oynadığınız 8 maç: 1 beraberlik, 7 mağlubiyet

By sene bu 4 takımla oynadığınız 4 maç: 1 beraberlik, 3 mağlubiyet, toplam isabetli şut 15

Bu konudaki son mesajım. Benle aynı fikirde olmayan arkadaşların da Allah gönlüne göre versin.

Geçen seneki takım ile bu seneki takımın kadro olarak pek bir alakası yok.. Bu sene biz o maçları takıma negatif etki eden bir teknik direktör ile çıktık.. bir nevi ayağımızda pranga vardır.. Artık öyle bir durum söz konusu değil. Takımın gerçek gücü ile karşılacaksınız. Çok değil 2-3 ay sonra sen mi haklısın ben mi haklıyım ortaya çıkacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Fenerle galatasaray arasında anca 3. olma yarışı geçer bundan sonra. Geçen yılki gibi.
    en sevdiğim çizgi film karakteri, ahtapot paul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitolojiden Biri

• quote:

Gördün mü derbiyi? Takımın başında düzgün adam yokken sıkmak kolay tabi, Terim geldi hepsini çatır çatır aldık. Bir tane düzgün teknik adama bakar şu maçları almak Kadıköy hariç, kendinizi fazla bir şey sanmayın. Anca meydan boşken konuşur durursunuz.
  • quote:

kaç çıkardık futbol uleması?
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Galatasaray ve Fenerbahçe 3. olmak için yarışırlar diyen taraftarın takımı 4. oldu. bu nasıl bir dramdır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igunduz -- 28 Mayıs 2018; 13:32:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igunduz

Galatasaray ve Fenerbahçe 3. olmak için yarışırlar diyen taraftarın takımı 4. oldu. bu nasıl bir dramdır :)
    "karma is a bitch" diyoruz biz buna
  • Vurmayın öldü bile demiyorum. Acımayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Fenerle galatasaray arasında anca 3. olma yarışı geçer bundan sonra. Geçen yılki gibi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.