Şimdi Ara

İddaa Tahmin Sitesi Hakkındaki Görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere yeni bir site kurdum. Programın ürettiği tahmin sinyalleri konusundada sonuçları zaman zaman paylaştım. Site bir kaç kez sunucu çökmesi, tema problemi gibi sorunlar nedeniyle 4-5 defa restlendi. Bu arada süreç içindeki başarı oranını sizlerle birlikte takip etme fırsatımızda oldu. Şu anda otomatik sinyallerle elde edilen verilen %80 lerin üzerinde doğru çifte şans bilgisi veriyor.

Ancak sizin tecrübelerinize dayanarak site nasıl olursa veya hangi bilgiler olursa daha faydalı olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

Örneğin analiz sonuçlarını yayınlamak yerine bir takım bilgileri siteye ekleyip sizin kendi analizlerinizi yapmanıza olanak sağlayabilirim. İddaa severler tam olarak ne istiyor bunu anlamaya çalışıyorum.

Hazır ve başarılı tahminler mi? Günlük banko iddaa maçları mı yoksa kendi tahminleri için kendi iddaa analizlerini yapmak mı?

Mesela site şu anki durumuyla faydalı mı?

Neler önerirsiniz?

Site burada.

• tahmin alanında ev sahibi deplasman kaybetmez yerine ;

10 çifte,02 çifte,12 çifte
    ms 1 ms 2 ms 0 gibi yazarsan daha iyi olur,hem sütun genişliğide azalır

maçların oranlarını da yazmalısın

tarih ve maç isimleri ayrı sütunlarda olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknn89 -- 26 Eylül 2016; 14:21:56 >
  • tahmin alanında ev sahibi deplasman kaybetmez yerine ;

10 çifte,02 çifte,12 çifte
    ms 1 ms 2 ms 0 gibi yazarsan daha iyi olur,hem sütun genişliğide azalır. Dediğiniz şekilde düzenledim.

maçların oranlarını da yazmalısın. Oranlarıda ekledim.

tarih ve maç isimleri ayrı sütunlarda olmalı. Bunu yapmak zor değil aslında ama sıkıntı şu; her hafta maçlar tekrarlanıyor ve isimlerin çakışması mümkün. Bunun için google gözünden saklamak gerekir ki buda google açısından uygun olmaz. Ziyaretçi gelmez. Ama elzemdir böyle olmalı derseniz onuda değiştirebilirim.

Teşekkür ederim yorumlarınız için...
  • Bunlarıda sitene ekleyebilirsin siteye giren kullanıcı yararlanır

http://www.livescore.in/tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknn89 -- 26 Eylül 2016; 14:30:30 >

• dgknn89 kullanıcısına yanıt
    İlginiz için gerçekten samimi olarak teşekkür ederim. Faydalı linkler bölümüde ekleyeceğim.

Tekrar teşekkürler...
  • Ana sayfanın altına eklediğim yorum alanından hızlı şekilde analiz yapılıp yayınlanmasını istediğiniz karşılaşmayı yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eniyiorg -- 26 Eylül 2016; 19:45:39 >
  • Özel mesajdan soran arkadaşlar olmuş site saat 01:00 de yarınki program güncellenmiş olacaktır.
  • Hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteyi son haline getirdim. Bu arada kullanıcı görüşlerinide dikkate aldım. Umarım iddaa tahminleri adına faydalı bir site olur.
  • Sitedeki tüm verileri kategorilerine göre ayırdım. Üst veya yan menüden istenilen tahmin sayfalarına geçiş yapılabilir. Ayırca oran fark analizlerine ait yeni bir sayfa açtım. Şimdilik sadece deneme olarak yayında...
  • Takibe devam, 2şer maçlı 2 kupon yaptım bakalım bu sefer şans bize gülecek mi :D
  • Sadece futbol maçlarına yer verdiğimiz iddaa banko maç önerilerimiz devam ediyor.
  • crooked kullanıcısına yanıt
    Ne yaptın sesin çıkmıyor? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eniyiorg

Ne yaptın sesin çıkmıyor? :)

reis hergün takip ediyordum da 2-3 gündür gönül işleriyle uğraşıyoruz zamanım olmuyor :)
    ama açıp maçlara bakıyorum tutup tutmamış mı diye.
    ayrıca evde de değilim üni için şehirdışında yurda gittim bilgisayar falanda yok telefondan zor oluyor maça bak sonuca bak :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.